maandag 15 november 2021

Zelf glas etsen

Op aanvraag zijn ook alle RAL kleuren mogelijk. Alle ander RAL kleuren leverbaar tegen meerpijs. Gaas is leverbaar in zwart of grijs.


Kom langs bij Smid interieur Groningen om de producten in het echt te . Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit meerdere soorten gaas met diverse kleuren, dessins en strukturen.

Deurhorren tevens met geplisseerd gaas verkrijgbaar. Er is hebben een ruime keuze in profielkleuren, zelfs geheel passend bij het schilderwerk, . Ze bieden volop mogelijkheden uw huis optimaal te ventileren. Luxaflex Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. De profielen zijn in meerdere kleuren beschikbaar passend bij uw gordijn.


ROLHORREN SUPER PLUS. Deze hor is verkrijgbaar in verschillende kleuren profielen en verschillende types gaas.

Vanwege de verschillende montagemogelijkheden, is er altijd een . Verkoop eenvoudig luxaflex hor. Onze succesvolle horrenactie keert terug! Plissé hordeur Designa. Zo kun jij zorgeloos genieten van deze warme dagen.


Weg met vervelende insecten en beestjes. Optimaal genieten van een frisse zomerbries doe je met onze horren op maat. Voor inzethorren zijn zelfs kleuren beschikbaar. Geniet van de koele buitenlucht op zomerse . LUXAFLEX , UNILUX, KEJE enz.


Rolhorren en hordeuren. Over meerprijzen geldt geen korting. Toepasbaar bij de meeste ramen en wat betreft de prijs vaak het meest aantrekkelijk. In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt.


Opties en losse onderdelen zijn uitgesloten.

Deze elegante rolhordeur wordt op maat gemaakt. Door de ruime keuze aan modellen en profiel kleuren, is het mogelijk dit functionele product . Zo kunt u op alle ramen en deuren een hor plaatsen voor een mooie prijs. Het gamma is even uitgebreid als efficiënt, van hordeuren. Horren zijn vaak in een aantal standaard kleuren leverbaar, maar ook is het mogelijk de horren in RAL kleuren te laten spuiten. Kunnen zowel binnen . Dit geldt voor zowel raamhorren als hordeuren.


Kies bijvoorbeeld voor het gaas . U heeft de keuze uit verschillende profielkleuren, gaaskleuren en gaasstructuur. Op losse onderdelen, opties en meerprijzen. Tegen de hooikoorts is een speciaal pollenwerend gaas te verkrijgen.


Het gaas is ook in diverse kleuren verkrijbaar. Meer dan van alle pollen houdt dit gaas . Profielen zijn in vier kleuren verkrijgbaar, bij inzethorren zelfs zes .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.