woensdag 26 oktober 2016

Houten tafel beitsen

Wat je voorkeur ook is: meubels beitsen of lakken is niet alleen kleur toevoegen, je versterkt ook de structuur van het hout. Familiestuk geĆ«rf of een meubelstuk . Gemakkelijk zelf uw tafel beitsen. Of wilt u misschien andere meubels in de beits zetten?


Wij leggen het uit! Zeer gemakkelijk houten meubels .

Wil je een tafel opknappen met een nieuw laagje verf of beits ? Lees hier hoe je stap-voor-stap je houten tafel schuurt, grond en verf of beitst. Zo kun je kiezen voor een dekkende beits. Deze beits geeft dezelfde aanblik als verf: de houtstructuur van je houten tafel of tuinstoelen is niet langer zichtbaar. Ik heb een oude hardhouten tafel gekregen en inmiddels uit elkaar gehaald en ben hem aan het schuren. Het plan is dat hij weer de oude look . Als je je tuinhout wilt beschermen tegen weersinvloeden is beitsen de beste optie.


Houten objecten in de tuin zoals schuttingen, vlonders of tuinmeubelen zijn.

Wel blijft de houtstructuur met het beitsen van de tafel nog zichtbaar. Snelle rondtour langs . Eikenhouten tafelbladen behandelen. In deze video leg ik je uit hoe je hout beitst.


Er zijn veel verschillende technieken voor en hout beitsen. Eiken houten tafel lakken of beitsen. Met ruim jaar ervaring zijn we specialist als het gaat om het spuiten van eikenhout.


Voor uw eiken tafels en stoelen . Let op: wanneer je houten tuintafel al een keer is geolie kun je dit nooit overschilderen met een beits. Kies dan te allen tijde voor een olie. Beitsen is het kleuren van hout. Waterbeits , wasbeits , alcoholbeits , pastelbeits en een product met de welluidende naam houtkleurstof. Houten meubels beitsen of verven verlengt de levensduur van uw meubilair en houdt ze.


Een dikke laag op een houten stoel of tafelblad is tamelijk kwetsbaar. Daarna vindt de lakafwerking plaats. Net als een olie trekt beits gedeeltelijk in het hout. Hierdoor wordt de tafel beschermd tegen vocht en vuil, maar blijven de nerven en natuurlijke .

Als je onbehandeld wilt beschermen, kunt u het hout behandelen met houtolie , lak, beits of wax. In ons overzicht van de behandelingen tonen wij de verschillen. Door beits kunnen lichte houtsoorten donkerder worden gemaakt.


Steigerhout behandelen ,onderhoud - Goedkope steigerhouten meubelen. Blaas je houten kast of tafel een nieuw leven in met een fris kleurtje! Mocht je nog vragen hebben. Dat het hout op deze manier beschermd wordt tegen lichte beschadigingen staat vast.


Maar het doet ook iets met het uiterlijk van het eikenhout. De steigerhout beits dringt diep in het hout en daardoor zullen vuiligheden (eten en drinken) en (regen) water niet in het hout trekken, . Hout , zoals kozijnen, ramen of deuren, (tuin) meubelen . Wanneer je een tafel wilt schuren zijn een aantal tips en adviezen. Schuur daarna de eikenhouten tafel helemaal kaal om de olie goed uit het hout te halen.


Neem na schuren het hout af met een vochtige doek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.