maandag 18 november 2019

Trend tegels

Creëer de marmer look. Statuario 75xmat . De marmerlook blijft één van de populairste trends in de . De zondag kan je ook terecht bij ons voor een warme ontvangst. De specialist in binnentegels, buitentegels, vloertegels , wandtegels , terrastegels, interieur, . Onlangs zijn we de inspiratie . Specialist op het gebied van tegels en sanitair. Tevens leverancier van Mozaïek, keramiek en vloerverwarming.


Adviezen en offertes op maat. Antraciet vloertegels. Textiellook tegels. Imitatie marmerlook tegels. Voor ieder interieur een passende keramische tegel ! En omdat de wereld van keramische tegels niet stil staat, zetten we de grootste tegeltrends . Het stoere industriële interieur is . Blijft de trend van de betonlook tegels doorzetten?


Deze natuursteen tegels. Of zijn we dit jaar aan iets totaal anders toe? En zijn we de innovatieve houtlook tegels al beu? Mix en match verschillende kleuren, vormen en ga los met structuren.


Trend tegels

Interieurontwerper Aukje van Stedsk laat je graag de laatste tegel - trends. Marmerlook, het blijft één van de populairste trends in de tegelwereld. De tegels blijven groot en bestaan nu in nog meer kleurvarianten. Hier zijn enkele van de toptrends die daar te zien waren, binnenkort op weg naar onze showroom. Wij sommen enkele van deze trends op die ook in België zullen.


Groot, groter, grootst! Met minder voegen oogt de badkamer ruimer en het . Lees hier enkele tegeltrends en nieuwe inspiratie op! Veelgebruikte tegels in de badkamer zijn keramische tegels. Trend 1: Keramische tegels.


Trend tegels

Het hele eco-gebeuren blijk niet langer een trend te zijn, maar wordt steeds meer een norm. Tegeltrend n° 1: Ecologie voorop. Keramiek is een sterk materiaal verkrijgbaar in veel formaten en in alle tinten. Zo geniet u bijvoorbeeld van keramische vloertegels aan een prijsje. Toevoegen aan Verlanglijst.


Keramische wandtegel, zeer mooie imitatie van natuursteen met afgeronde kanten. Heel gemakkelijk in onderhoud . Van kleine steentjes die . Laat je verrassen door deze unieke trend. Terrazzo tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en mozaïeken.


Trend tegels

Benieuwd naar trends voor wand- en vloertegels in de badkamer? Ontdek de mogelijkheden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.