woensdag 27 oktober 2021

Zinken felsbanen

De felsbanen kunnen voorgeprofileerd worden geleverd of met behulp van mobiele profileermachines op de bouw worden vervaardigd. De enkele staande fels . Felsbanen worden gebruikt als waterdichte . Onze felsbanen maken we uit tradioneel zink, zuiver koper, Plastisol en. Heeft u behoefte aan kennis over zetten, monteren of solderen van zinken maatwerk?


Rouwcentrum De Drechtstreek in Sliedrecht heeft een bijzondere zinken gevelbekleding.

Het gebouw is bekleed met zinken felsbanen van . Bekijk onze mooiste zink projecten in heel Nederland! Zinken gevelbekleding of zinken dakbedekking? Ons Finish Klik Felsdak is hét innovatieve stalen alternatief voor de traditionele zinken fels banen , uniek in Nederland. Twee zinken dakkapellen en erker bekleed met verticale zinken - felsbanen.


Het is gemaakt met Rheinzink walsblank dikte mm. Altijd al willen weten hoe een zinken felsbaan wordt gemaakt? Kijk hier de kunst af bij Arjan en Ton. Iets dat niet vaak voorkomt en bovendien uitstekend past in het natuurlijke en waterrijke landschap waarin .

Prieel met blank zinken felsbanen bekleed. Terug naar projecten. Ontworpen door Elegant Themes . Voorgepatineerde zinken felsbanen. Wat ook meespeelt in de keuze voor het materiaal zink, is de mogelijkheid om voor voorgepatineerde . Geinteresseerd in een dergelijk project? Neem dan vandaag nog contact op!


Gevelbekleding zink. We hebben weer een mooi project mogen doen in opdracht van Klomp. Wand bekleed met zinken felsbanen. De zinken felsbanen zijn horizontaal aan de gevel bevestigd. Voordelen van zinken felsbanen : Onderhoudsvriendelijk.


Authentieke uitstraling. Locatie: bloemendaal. Bij dit project in Bloemendaal hebben wij een VM-Zink . Dakkapel voorzien van zinken felsbanen.


Het profiel van de felsbanen benadert sterk de traditionele zinken , koperen of aluminium felsdaken, maar is tegelijkertijd modern en stijlvol. Nova gepatineerde zinken bekleding aangebracht op de voorgevel en de dakkapel van deze woning.

Een zinken felsdaksysteem wordt opgebouwd uit voorgeprofileerde felsbanen met een plaatmateriaal dikte van mm. De voorgeprofileerde felsbanen zijn . We werden benaderd om mee te denken bij het voorzien van gevelbekleding Nedzink Nova zinken felsbanen aan de voor- en achterzijde van . Keyboard Shortcuts. Gepatineerde zinken felsbanen met een houtnerfstructuur vormen het dak van uitvaartonderneming De Drechtstreek in Sliedrecht. Gemeentelijk architect tekent voor ontwerp.


Al weer enige maanden . Entree woning bekleed met felsbanen in blank gewalst zink. Een zinken gevelbekleding is een voorbeeld van een metalen gevelbekleding. Ontdek hier de mogelijkheden en toepassingen van een gevelbekleding in zink. Horizontale felsbanen uitgevoerd in Nova Zink .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.