woensdag 28 april 2021

Zonnepanelen op huis

Zonsondergang bij Marshal Beach . Productbeschrijving. Door deze gladde en glanzende textuur zorgt de UV . Digitaal printen op glas met keramische inkten opent nieuwe dimensies in glas design. Elke patroon kan worden uitgevoerd met een resolutie en de complexiteit.

Starfoto kan je foto, afbeelding of logo op glas printen. De Pixum Galleryprint wordt met een professionele 7-kleurendruk bedrukt. De kleuren springen hierdoor bijna van het glas.


Door het dikke acrylglas stralen de. Het bovenblad is vervaardigd van 5mm . Ontdek het betaalbare assortiment in één van onze 1winkels of shop online. Breng je urban jungle interieur naar het volgende niveau of breng . Je bespaart € 620.

Digital Artlite Digital is een decoratief glas , met een permanente digitale print. De print brengen we aan op de achterzijde van het glas. Dit zorgt voor visuele diepte en scherpte van de print , en van de praktische kant voor de duurzaamheid.


Omdat het glas gehard is, kunnen de glaspanelen gebruikt worden bij kookplaten of gaspitten, waar ze worden blootgesteld aan sterke warmteverschillen. Gelaagd en geprint veiligheidsglas. STADIP PRINT is een gelaagd veiligheidsglas, waarvan één van de PVB-folies is bedrukt op basis van een bestand naar uw . Diepe kleuren door directe print van afbeeldingen op glas ! Wij produceren zowel full-colour geprinte afbeeldingen als teksten . Kleuren, portretten of landschappen kunnen . Op verlanglijstje zetten. Type glas , Veiligheidsglas. Uniek en bijzonder: jouw eigen foto of logo als print op glas.


Jouw print kan wordt afgedrukt op verschillende soorten glas. U kunt het glas zelfs volledig kleuren met print. Glasmotief, Raster. Een vol, mat vlak in een kleur naar keuze maakt de deur of het kozijn ondoorzichtig.


Kan goed gecombineerd worden tot isolatieglas, sandwich paneel of gelaagd gehard glas.

Schitterende glazen keukenachterwanden met superscherpe fotoprint. Print op glas - Visualls. Onze eigen ontwerp afdeling maakt de achterwand zoals jij hem . Wegens de Corona beperkingen is dit artikel enkel op reservatie beschikbaar.


Ophalen in één van onze winkels. Toggle navigation . Voorkom met deze leuke onderzetters krassen op je tafel. Deze glazen onderzetters met print zijn per stuks verpakt. Prachtig groot sfeerlicht van helder glas met luipaardprint in bruintinten.


Hoogte en doorsnee bij cm. Bijpassende producten. Dania black wooden tray black glass print round . Tafellamp goud glas met luipaard print S in Heino. Wees de eerste die dit product reviewed.


Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk. Djay Gold klok metaal met glas print vierkant. Deze stijlvolle Djay wandklok is gemaakt van zwart metaal en heeft een gouden print in het donkere glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.