dinsdag 19 januari 2021

Vocht beestjes

Ook zijn de beestjes allebei actief in het donker. Zilvervisjes en papiervisjes gedijen allebei goed in vochtige en warme gebouwen. Veel ongedierte heeft vocht of water nodig en gedijt daarom goed in vochtige omgevingen.


De meeste zijn erg bekend en komen veel voor, zoals de bruine rat,. Schimmels zijn ook erg goed voedsel voor deze kleine beestjes.

Een zilvervisje hoeft niet te drinken aangezien ze door de vochtige leefomgeving genoeg vocht. We weten allemaal dat een vochtige woning nadelig is. Ongedierte door vocht in huis zorgt voor aantasting van de woning en gezondheid. Verder eten ze ook kleine dode insecten, schimmels en vochtige granen.


Drinken doen ze niet. Ze halen hun vocht rechtstreeks uit de lucht. Normaal gesproken . Stofluizen leven namelijk van die schimmels en daardoor zijn ze dan ook overvloedig aanwezig in vochtige kelders, kruipkelders, op vochtig papier, karton , riet, .

De belangrijkste oorzaak voor zilvervisjes overlast is een woning met vochtige en warme ruimten. Hierbij maken de beestjes geen onderscheid tussen nieuwbouw. Ik hoor graag van u, want het geeft veel onnodige stress, die kleine beestjes ! Warmte en vocht vormen een combinatie die je in bijna ieder bed vindt doordat je lichaam warmte en vocht. Een droge woning is een prettige woning om te leven, tenzij je ongedierte bent.


Dan is een vochtige omgeving juist ideaal omdat hier volop voedsel aanwezig is. Een zakje lavendel helpt tegen het verjagen van motten in de kledingkast. Hoe bestrijdt u ongedierte in huis? Voedsel is aantrekkelijk voor ongedierte.


De kleine beestjes met hun franjestaart zijn een doorn in het oog in. Papiervisjes houden helemaal niet van vochtige omgevingen, maar juist . Het idee dat deze beestjes vervellen in uw bed en daar bovendien eitjes . Ondanks dat deze beestjes niets met hygiëne te maken hebben, vinden we . Een overzicht van griezelige beestjes. Echter binnen woningen waar veel vocht optreedt zoals in vochtige kruipruimtes komen voornamelijk insecten als rioolvliegjes en muizen en ratten voor in . Maar zijn deze beestjes ook schadelijk voor je gezondheid? Vocht mag geen kans krijgen: ventileer je badkamer na het douchen, plaats een .

Vocht is helaas de ideale voedingsbron voor veel ongedierte en trekt ze sneller aan dan je denkt. In oude woningen kan er bijvoorbeeld vocht optrekken en nieuwbouwwoningen zijn dusdanig goed geïsoleerd dat de warmte en het vocht hier vastgehouden . Gooi vochtige handdoeken niet in de wasmand. Hang je handdoek na het douchen eerst uit . De beestjes komen dan af op het aardappelzetmeel, dat ze graag als voeding. Zeker als u uw rieten dak hebt laten vernieuwen is de vochtbalans. Bestrijd dus warmte en vocht , dan bestrijd je ook het ongedierte.


Vochtige en warme plaatsen bieden de perfecte leefomgeving voor de Zilvervis. Dit doe je door goed .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.