vrijdag 31 mei 2019

Houten kinderkassa

Houten kinderkassa

Van duurzame, houten kassa tot luxe variant met werkende rekenmachine: een kinderkassa is een leuk cadeau voor kinderen tot jaar en helpt met het leren . Hape Speelgoed Kassa. HapĂ© Registrierkasse, Kaufladen. Deze leuke houten kassa wordt geleverd inclusief scanner, gel bankpasje, klantenkaart en geld. Als leuk detail heeft de kassa een telraampje zodat de . Er is op deze kassa aan alles gedacht wat kinderen tegenwoordig zien als ze mee gaan afrekenen in de supermarkt.


Houten kinderkassa

Verkoop eenvoudig kassa. Vilac houten kassa. Het is een gerenommeerd merk dat al . Altijd gratis verzending en retour. KittyEen houten kassa met een echte telmachine erin, dus geschikt voor kleine en . Houten onderdelen:triplex, Blanke acryllak.


Bovenaan is een kleurig telraampje voorzien omhet nog aantrekkelijker te maken. Dit wordt bijzonder herkenbaar wanneer jouw kinderen aan de slag gaan met hun . Winkeltje spelen: elk kind is er verzot op. Geef deze houten kassa van Little Dutch een plaatsje in de winkel van je kleintje en laat het plezier . Spelen met deze speelgoed kassa stimuleert de fijne motoriek, de kleurherkenning en de creativiteit van kinderen. Afmeting (doos): 18x18xcm . Bij houtenspeelgoed-shop. Hierdoor komt het . Je winkeltje wordt pas helemaal compleet met deze super leuke, houten kassa.


De knopjes kunnen ingedrukt worden en de geldlade kan ook open. Dit product is online uit het assortiment. Online uitverkocht. Gratis bezorgen en . Deze en vele andere duurzame producten vind je in onze categorie Kinderkeuken. De klant kan betalen met het houten speelgoed geld of met de houten pinpas d. Spelen met deze houten speelgoed kassa stimuleert de fijne motoriek, de kleurherkenning en de creativiteit van kinderen.


OmschrijvingSpaart u nog zegeltjes? Laat jouw kindje heerlijk rommelen in een eigen winkeltje met deze prachtige houten speelgoed kassa van Little Dutch. De kassa heeft een kassalade waarin je al het geld kunt . Deze houten kassa van Little Dutch heeft een coole scanner, knopjes, een pinautomaat en zelfs een bankkaart! Deze kassa van New Classic Toys is. Begin je je eigen winkel of restaurant?


Dan heb je natuurlijk een moderne kassa nodig. Deze te leuke houten kassa van het . Bekijk winkelvoorraad. Voeg toe aan verlanglijst. In mooie lichte kleuren. Op voorraa voor 15.


Met drukknoppen en pinautomaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.