woensdag 27 maart 2019

Gietvloer haarlem

Voor het afstellen van een WT motor is een afstelkabel nodig met een shunt (WT) schakelaar. Deze schakelaar laat toe om beide richtingen gelijktijdig te voeden . Defecte motor vervangen door een nieuwe in de Nina io. Werkelijk ideaal voor de doe-het-zelver met de.


Ik ben bezig met het afstellen van mijn rolluik met een somfy sltbuismotor. Op staat een filmpje waarin precies staat uitgelegd hoe .

Motorisatie handleiding. Lees aandachtig de handleiding voor u begint met de afstelling van de motor. Afstellen van de eindpunten:. Toevoegen van een lokale bediening (1W). Sluit de spanning . Programmeren en instellen van RTS- motoren.


De RTS-bediening aanmelden op de motor. De draairichting van de motor controleren. De onderafstelling kunt u ook afstellen door het panser te laten zakken, de bladveren los te maken en het de motor af te laten draaien totdat deze weer .

Je leert hoe je het onderste en. Als je zelf je RTS motor wilt programmeren of afstellen , dan kun je in deze video zien hoe je dat. Controleer als eerste de draairichting van de motor.


Je moet de motor dan ook altijd handmatig afstellen. Eindpunten aanpassen. Afregelen eindpunten. Alles wat je nodig hebt . AANMELDING- EN AFSTELLINGSHANDLEIDING ROLLUIKEN.


Oximo RTS buismotor in een. Somfy handleiding nodig? SOMFY buismotoren zijn standaard voorzien van wit. Parallel aansluiting. Neem controle over de motor.


Slechts motor tegelijk aan de netspanning (230V ). Volledige afstelling IO motor. Automatisch bepalen bovenste eindpositie. Type motor , Bedraa opbouw-schakelaar. Gedeeltelijk wissen geheugen.

Een universele afstelpen voor het afstellen van de buismotor. Keuzetabel SLT en SLT HiPro motoren in. Leg de elektrotechnische installatie zodanig aan dat iedere RTS buismotor afzonderlijk. Ga naar de specifieke afstelling van de betreffende motor. Universele accessoires HiPro-lijn.


Met meter 4-aderig wit VVF-snoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.