maandag 26 februari 2018

Glascentrale swinkels

We kunnen glas leveren, glaszetten , glas bewerken en. Ook glaszetten met spoed. En voor wie wil weten wat er toch boven aan de rand van het dak bungelt, . Ruit ingeslagen en dezelfde dag nog een nieuwe in laten zetten ! Bekijk direct het aanbod!


Welke soorten isolatieglas er zijn, wat de kosten . Met welke dienst kunnen wij je helpen? Bovendien krijg je tot wel jaar garantie op glas en montage! Het plaatsen en vervangen van nieuwe ramen. Oud of beschadigd glas verwijderen en afvoeren. Wij leveren naast vensterglas ( enkelglas , dubbel glas , isolatieglas ) ook veiligheidsglas en andere glassoorten.


Wij plaatsen het glas volgens de NEN norm. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het zetten , slijpen en boren van glas voor het gebruik. Belangrijk hierbij is om allereerst zelf alles goed op een rijtje te zetten. Wat voor soort glas wilt u en aan welke eisen moet dit glas voldoen?


Glascentrale swinkels

Buiten het glas zetten zijn wij ook opgeleid in het saneren van asbest risico klasse 1. Wij hebben voor iedere uitdaging een oplossing en zijn zeer flexibel . Onze diensten bestaan uit glaszetten , plaatsen van kozijnen, glazen keuken . Ga je iets op het glas zetten ? Bent u op zoek naar onderhoud en professionele service? Dan ben u bij ons op het juiste adres! Stel hier uw vraag of vraag een prijsopgave aan.


Onafhankelijkeoffertes. Vooraf geven wij altijd. Van hieruit verzorgen wij voor particulieren en bedrijven glaszetten.


Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, . Gespecialiseerd in renovatie jaren woningen, van enkel glas naar dubbel glas , Houtrot reparaties en houten kozijnen. Doordat de reisafstand kort is, . Utrechtse glaszetters die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.