maandag 26 februari 2018

Brandwerend rolluik

Brandwerend rolluik met brandwerendheid tot EW 6 of 1minuten. Al onze brandwerende rolluiken zijn getest op minuten brandwerendhei leverbaar in zowel EWals in EI(1)(straling) uitvoering. Grote afmetingen zijn . Ontdek de vele toepassingen en voordelen hier. De M-Doors brandwerende rolluiken zijn onfeilbaar (fail safe) door een zelfsluitende motor die zelfs bij stroomuitval en zonder batterij back-up het rolluik door de .

Ze zijn ontworpen overeenkomstig de . Wij bieden u een uitgebreid assortiment kwalitatieve brandwerende rolluiken van. Hoge brandweerstan tot wel EW 1minuten brandwerend of EI (1) 60 . Het brandwerende SFS EI rolluik is een solide, betrouwbaar en uiterst doeltreffende deur met een brandwerendheid van minuten. Uitermate geschikt voor . Klik hier voor meer informatie! De minuten brandwerende rolluiken BW (brandwerend) zijn van synthetisch materiaal of gegalvaniseerd staal met dubbele wand.


Bij het selecteren van een brandwerend rolluik of een brandwerend roldoek is niet alleen uw persoonlijke smaak belangrijk.

Daarom is een brandwerend rolluik sterk isolerend met . Een brandwerend rolluik is bedoeld om overslag van de brand naar een andere ruimte tegen te gaan. Goede rolluiken in combinatie met een transportband zijn brandwerend , en zijn daarnaast bestand tegen langdurige waterdruk van een . Keller Benelux installeerde brandwerende rolluiken in het magazijn. Bijgevolg moet er voldaan worden aan de nieuwste brandbeveiligingseisen. IndustriĆ«le rolluiken op maat van uw activiteiten.


Ook beschikbaar als brandwerend rolluik. Pro Line - brandwerende rolluiken. Zodra er brand is, sluit het brandwerende rolluik zich automatisch.


Niet alleen de rolluiken zelf zijn dan brandweren ook de constructie . De brandwerende rolluiken van Euro-Deur dienen als brandveilige afsluiting of compartimentering van bedrijfsgebouwen, overheidsinstellingen, winkelcentra . Deze rolluiken zijn daarom sterk isolerend. De hoogwaardig isolerende kern. Firelock brandwerende rolluiken zijn er in verschillende uitvoeringen, afgestemd op de gebruiksomstandigheden en de aard en de gewenste duur van . Met een brandwerend rolluik of roldoek van Westend dekt u alle . Snellooppoorten, brandwerende poorten en rolluiken.

De zelfherstellende snelrol poort met flexibele onderbalk en frequentiegeregelde motor is . Bijvoorbeeld door brandwerende rolluiken van Wessels. Ze kunnen onder meer worden. Er zijn verschillende soorten brandwerende rolluiken. Zo heeft u de keuze uit een rolluik dat slechts minuten de brand vertraag maar ook een rolluik . We hebben al meer dan jaar ervaring met het monteren van brandwerende rolluiken.


Het goed functioneren van een brandwerend rolluik wordt al bepaald . Dit rolluik wordt ook wel een brandwerend scherm of brandwerende doek genoemd. Rolluiken EUSEC BS 3 en 120. Bleyenberg is specialist op het gebied van verschillende type branddeuren, brandwerende rolluiken en brandschermen.


Hoe beperkt u zoveel . Voor een gehele brandwerende afdichting wordt een haakgoot . In geval van brand wilt u de brand- en rookschade natuurlijk zoveel mogelijk beperken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.