dinsdag 25 oktober 2016

Lichtgewicht houtsoorten

Lichtgewicht houtsoorten

Bedek het dak van je blokhut of tuinhuisje met de bitumen dakshingles als duurzaam en eenvoudig te monteren alternatief voor traditionele dakbedekking als . Wilt u bitumen dakshingles vastnagelen? Met onze Wovar asfaltnagels is de klus zo gepiept. Asfaltnagels zijn korte spijkers met een extra brede kop en een . Zuinig geproduceerde dakshingles laten leggen door een professioneel.


Lichtgewicht houtsoorten

Shingles worden van onder naar boven gelegd. Leg de onderste rij omgekeerd dan krijgt de dakrand straks een nette gladde rand. Per pak bitumen shingles ontvangt u m2. TipsBij het monteren van de dakshingles.


Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op . Ze hebben een omgekeerde L-vorm, waardoor ze dus deels op de dakshingles rusten. De dakshingles zijn beschikbaar in zwart, groen, roo bruin en blauwgrijs. Belangrijk bij de montage van shingles is dat het dak een minimale hellingshoek.


Lichtgewicht houtsoorten

Tips voor het monteren van dakshingles : Gebruikt een haakmes om de bitumen dakshingles te snijden. De bitumen dakshingles laten zich het beste snijden met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.