dinsdag 4 oktober 2016

Glas print

Morgenrit langs het strand - Print op plexiglas. Maison de France Print op glas. Digitaal keramisch glasprinten. Laat uw prachtige artistieke ontwerpen digitaal printen op glas. Bij Balink kunnen wij eenvoudige tot complexe prints met hoge .

Wij printen je foto op . Printen op glas is een unieke vorm van het presenteren van een visual. De afbeelding is keramisch geprint op glas , wat betekent dat het glas wordt geprint en . Ook balustrades, tussenwanden, monumenten en kunstprojecten kunnen van onze keramische prints worden voorzien. Keramisch geprint glas.


Gehard glas van hoge kwaliteit met prachtige print. Een print op glas heeft geen structuur waardoor je foto altijd haarscherp afgebeeld wordt. De hoogglans van het glas zorgt voor een mooie heldere weergave .

GLasprint , het moderne brandschilderen, fotos op glas, fotos in glas. De print brengen we aan op de achterzijde van het glas. Dit zorgt voor visuele diepte en scherpte van de print , en van de praktische kant voor de duurzaamheid. Omdat het glas gehard is, kunnen de glaspanelen gebruikt worden bij kookplaten of gaspitten, waar ze worden blootgesteld aan sterke warmteverschillen.


Gelaagd en geprint veiligheidsglas. STADIP PRINT is een gelaagd veiligheidsglas, waarvan één van de PVB-folies is bedrukt op basis van een bestand naar uw . Diepe kleuren door directe print van afbeeldingen op glas ! Kleuren, portretten of landschappen kunnen . Op verlanglijstje zetten. Type glas , Veiligheidsglas. Glasmotief, Raster.


Uniek en bijzonder: jouw eigen foto of logo als print op glas. Jouw print kan wordt afgedrukt op verschillende soorten glas. U kunt het glas zelfs volledig kleuren met print.


Een vol, mat vlak in een kleur naar keuze maakt de deur of het kozijn ondoorzichtig. Kan goed gecombineerd worden tot isolatieglas, sandwich paneel of gelaagd gehard glas. Zonsondergang bij Marshal Beach .

Door deze gladde en glanzende textuur zorgt de UV . Productbeschrijving. Elke patroon kan worden uitgevoerd met een resolutie en de complexiteit. Starfoto kan je foto, afbeelding of logo op glas printen. De Pixum Galleryprint wordt met een professionele 7-kleurendruk bedrukt.


De kleuren springen hierdoor bijna van het glas. Door het dikke acrylglas stralen de. Het bovenblad is vervaardigd van 5mm . Ontdek het betaalbare assortiment in één van onze 1winkels of shop online.


Breng je urban jungle interieur naar het volgende niveau of breng . Je bespaart € 620.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.