maandag 24 januari 2022

Zta waarde zonwering

Glas heeft een spiegelende werking, het reflecteert licht. De hoeveelheid licht die wordt gereflecteerd wordt aangeduid als. Bij geregelde buitenzonwering is de zonwering neer bij . Blank dubbel glas of enkel glas met voorzetraam. Warmtereflecteren niet-zonwerend dubbel glas. Het gevolg hiervan is een aangenamer . De zonwering absorbeert en weerkaatst de . Hoeveel licht hebben we . Zonwering en visueel comfort.


G- waarde van zonwerend glas. Hoe lager de g- waarde van het glas, . De aangegeven waarden dienen te worden gerealiseerd met daglicht,. Dit kan het geval zijn bij (binnen) zonwering etc.


Het staat voor de zontoetredingsfactor, de belangrijkste waarde op dit gebied die er is voor zonweringsscreen. De invloed van de zonwering op het uitzicht zal daarom door de aanwezige . Bij de glaskeuze voor bijvoorbeeld een veranda speelt de zonwering ook een . In vaktermen bevat zonwerend glas twee waarden die bepalen hoe effectief het glas is, LTA en ZTA. LTA staat hierbij voor de hoeveelheid licht die wordt . Om te bepalen met welke waarde men bij een bepaald type zonwering met deze functie kan. ZTA - waarde van het glas.


Zta waarde zonwering

De waarden van deze factoren voor het geheel van de. Maatstaf van de efficiĆ«ntie van . Wanneer mag ik aangeven dat er een zonwering aanwezig is? FAQ EPG berekening. De best presterende low-e binnenzonwering in de wereld.


Gelijkwaardige prestaties in vergelijking met buitenzonwering. Deze waarden worden voor een . Een verklaring van deze . Type, U- waarde , Helder, Opaal, Sun Control Clear, Helder, Opaal, Sun Control Clear. Handige info over zonwerend glas!


Onze oplossingen zorgen voor de hoogste prestaties met betrekking tot het weren van. CONVENTIONELE BINNENZONWERING DAARENTEGEN ABSORBEERT DE KORTGOLVIGE ENERGIESTRALING . Op deze manier profiteert u wel van het . K- waarde , g- waarde , zonwering , passieve systemen, enz. Zontoetreding en zonwering. Direct online bestellen! FourC energiebesparing door slimme zonwering.


Glas is van nature iets groen en bij de verschillende . Dit is een prestatiemaatstaf. Is het zonwerend glas laag qua G- . Denk ook aan het feit dat u geen andere vormen van zonwering meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.