maandag 25 oktober 2021

Workshop steigerhout

U bent van harte welkom in onze workshopruimte in Rheeze voor een creatieve en ontspannende workshop steigerhout branden. Tijdens deze workshops gaan. Allemaal leuke workshops met steigerhout ! Met je eigen vriendenclub, met je . Tijdsduur Een steigerhouten workshop duurt ongeveer tot uur.

Aantal deelnemers voor een workshop. Deze workshop is geschikt voor gelegenheden zoals vrijgezellenfeesten, familiedagen , . Workshop schilderen op steigerhout. Op oude steigerplanken maken we een mooi schilderij dat zowel binnen als buiten gehangen kan worden.


WORKSHOP HOUTBEWERKING. STEIGERHOUT Zaterdag: dagdeel van uur kosten: 3= incl. In deze workshop steigerhout schilderen gaan we aan de slag om een stoer en landelijk schilderij te maken.

Geschikt voor binnen en buiten. Deze prijs is inclusief alle materialen die hiervoor nodig is. Onder het genot van een kopje.


Veel mensen kunnen inspireren over de . Sinds ruim een jaar geef ik workshops met steigerhout. Inmiddels zijn er diverse onderwerpen. Waaronder kerstbomen. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren.


In deze uur durende workshop ga je iets moois schilderen op een steigerhouten paneel. Bakhuizenlaan te Leimuiden. Naar eigen idee je eigen steigerhoutenplank maken. Steigerhout heeft een warme uitstraling voor binnen, maar het is ook . Verf om te schilderen.


Wat dacht je van een steigerhouten buffelhoofd dat je helemaal in je eigen stijl versiert? De teksten maken jullie zelf erop met verf, dus geen plakstickers.

Sjablonen zijn aanwezig . De locatie: strandtent Oscars in Scheveningen. Nu kan je je eigen schilderij maken op steigerhout. Heel veel keus uit afbeeldingen, . We starten volledig blanco. Zelfs het steigerhout (85x20cm) is blank. Product niet beschikbaar.


Kom schilderen tijdens een van mijn workshops. Je kan schilderen op steigerhout , schildersdoek, houtblok of je kiest voor een thema. Heb je speciale te . Gezellige workshops met steigerhout bij Woonenstyling in Borne.


Een dubbel of enkel bord bewerken met verf, sjablonen, knijpertjes, pasta , hartjes ,vogeltjes etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.