vrijdag 9 juli 2021

Zelf houten vloer maken

Voor de houtkeuze zijn proefjes gemaakt van gefineerd hout en staaltjes van Iepen en Eiken met verschillende soorten afwerking. Uiteindelijk is gekozen voor. Vul je gegevens in.


Geen producten gevonden. Onze klantenservice staat.

Vind jouw doe-het-zelf materiaal. STAAL AANVRAAG verfijnen Op materiaal. Klik op de vloervoorbeelden hieronder om meer info te bekijken en stalen aan te vragen. Je kunt leer staaltjes online bestellen van ons ambachtelijk hand gepoetst.


Stalen van onze houten tafels kun je alleen in onze showroom in Druten bekijken. Heeft u graag één of meerdere knappe staaltjes (vakmanschap) bij de hand? Laat het ons even weten en we bezorgen alle nodige houtstalen.

De bijhorende folder geeft technische uitleg over de opgenomen staaltjes , achtergrondinformatie rond het FSC label en duurzaam houtgebruik in brede zin,. Van een houten vloer kunnen we u eventueel een onbehandeld staaltje sturen. Wij adviseren u om eerst naar onze fabriekshal te komen. Hier kunt u de vloeren.


Wij leveren maatwerk meubels van diverse soorten hout en staal. Van steigerhouten tafels tot stalen deuren en eetkamerstoelen. Stel je woonkamer online . Gratis stalen jaloezieën aanvragen? Kleuren kunnen op de website anders overkomen. Getoonde afbeeldingen zijn zorgvuldig gekozen en representief maar . Wij zijn aanwezig in de showroom en kunnen u ook tijdens de lockdown voorzien van écht deskundig advies over uw nieuwe houten vloer!


Dit doen we via een . Binnen werkdagen ontvang jij je stalen gratis thuis! Wat vind je nog meer mooi ? Industrieel Landelijk Klassiek Modern Eiken Naaldhout Visgraat Tegels. TNW Interieur richt zich op maatwerk producten van staal, blauwstaal, eiken-, en suar hout.

Denk hierbij aan stalen binnendeuren, stalen (douche) wanden, . Wij begrijpen dat u pas overtuigd bent wanneer u het fineer echt kunt zien en voelen. Verschillende houtsoorten ook verkrijgbaar in dikfineer. Het hout dat in de kast ligt wordt gebruikt in de stonestove van Weltevree. Kies een proefstukje van jouw behang. Ontdek of de kleur én het patroon past bij jouw interieur.


De stalen ontvang je op dit moment . Grenen kozijnhout van 1jaar oud kan nog in goede staat verkeren. Maar dat geldt zeker niet overal en altijd. Door nalatig onderhoud bijvoorbeeld kunnen vocht . NIEUW – Koffer van houtstalen ! Mocht je meer stalen wensen neem dan contact met ons op. Stalen kunnen los aan een rek, gebundeld aan een hanger, in een soort boek, in een koffer, los in een koker of cassette, op een stellage van hout of staal of op . Vraag dan ook even of we nog haardhout op voorraad hebben!


Voor een kleine prijs heeft u veel brandhout! Omdat wij heel veel soorten staal . Naast de bekendere fineren omvat het zeer uitgebreide assortiment ook tal van exotische houtsoorten die door onze experts met grote zorg worden uitgezocht en . Deze fineer opties gebruiken wij bijvoorbeeld op onze Lounge Chairs, DCW Chairs, LCW Chairs, Shell Chairs en Charles Office Chairs. Houtfineer stalenboekje .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.