donderdag 18 februari 2021

Wat is parket

Buurkrachtteam Munstergeleen heeft maandag september zijn collectieve isolatieactie gepresenteerd aan geïnteresseerde inwoners. Het gaat dan om spouw, dak, gevel, vloer of glas isolatie. Waarom deze isolatieactie ? Drie van de vier woningen in Nederland zijn nog niet goed . Op dit moment kunt u weer gebruik maken van de isolatieactie van het Regionaal Energieloket. Met deze actie willen wij u helpen met .

Onlangs is de isolatieactie van de gemeenten uit de regio Holland Rijnland van start gegaan. Inmiddels heeft het Duurzaam Bouwloket al vele aanmeldingen . Projectmanager Regionaal Energieloket . Gemeente Hilvarenbeek. Om u als inwoner te helpen bij het isoleren van uw huis hebben we samen met het Regionaal Energieloket een speciale isolatieactie opgezet.


Voor meer informatie over deze actie en de voorwaarden mag u ons uiteraard altijd contacteren. In oktober startten de gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout samen met het Duurzaam Bouwloket een isolatieactie. De actie houdt in dat . De gemeente Haarlem organiseert samen met Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort en het Duurzaam Bouwloket een isolatieactie.

Totaal aantal beoordelingen 573. Beveelt ons aan. Aantal keer bekeken 811. Met gebundelde krachten hebben CALorie en de gemeente Castricum de samenwerking opgezocht met de organisatie Winst uit je Woning. In de actie die wij . Krijg 25m² dampscherm gratis bij aankoop van 25m² isolatie.


Geldig bij aankoop van multifit 0vanaf 18cm of dikker. Actie geldig tot het einde van het jaar. Molenlanden en het Regionaal Energieloket een isolatieactie voor haar inwoners.


Ontvang gratis damscherm bij aankoop van jouw isolatie! Dat maakt het voor huiseigenaren vaak lastig om een goede keuze te maken. Krijg het lekker warm van onze Bouwpunt isolatieactie. Ontvang een gratis dampscherm bij aankoop van isolatie.


Alle woningeigenaren ontvangen in de week van . Let op: dit evenement is verlopen. Dat is comfortabel en zorgt ervoor dat u minder hoeft te verwarmen. Daardoor kunt u flink besparen op. Dit jaar organiseert de gemeente Landsmeer weer een isolatieactie.


Vorig jaar was deze inkoopactie een succes.

Als u woningeigenaar bent . Verplicht - kan niet worden uitgevinkt. Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot . Gebruik KORTINGSCODE . Isolatieactie December.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.