maandag 11 januari 2021

Wand ophangsysteem

Bekijk ons assortiment Schilderij ophangsystemen in onze Onlineshop. ARTI TEQ Schilderij. Wand ophangsysteem met stangen.


Bijvoorbeeld de Click Rail , . Voor vrijwel alle wanden , scheidingswanden en wandpanelen hebben wij wel een oplossing.

De scheidingswandhaken zijn er in allerlei verschillende soorten. Het ophangsysteem wordt bevestigd aan de bovenkant van de wand , aan het plafond of achter of onder een kroonlijst. Als productspecialist op het gebied van ophangconcepten, ontwikkelt Artiteq flexibele ophangsystemen voor schilderijen en andere wanddecoraties.


Met een plafond ophangsysteem in een ruimte kunnen alle wanden flexibel ingericht worden. Laat je informeren naar de soort plafond ophangsystemen. U heeft keuze uit soorten fotorails: plafondrails of wandrails.


De U-rail is alleen geschikt . Geen enkel probleem met de schilderij ophangsystemen van STAS picture.

STAS kunnen op elk type wand of plafond gemonteerd . Of u nu een wandrail of een plafondrail wilt, een minimalistische rail of juist een hele stevige rail of u een schuine wand heeft of u wilt juist alleen iets aan het . Stas - rail voor ophangen,. Ons breed assortiment bestaat uit schilderij ophangsysteem voor aan de wand , ophangsystemen met verlichting, plafondsystemen en presentatie systemen. Met een speciaal ophangsysteem voor schilderijen kun je genieten van kunst aan de muur, zonder dat je er heel erg veel moeite voor hoeft te doen. Wanneer men geen schroeven, spijkers, plakspijkers e. Met dit systeem kun je makkelijk en zo vaak je wilt wanddecoraties ophangen en verwisselen zonder je wanden te beschadigen met boorgaten!


Met de BESTÃ… ophangrail kan je het BESTÃ… basiselement op eenvoudige en veilige wijze aan de wand monteren. De rail wordt in de dwarslatten aan de muur. Eenvoudig te bevestigen met schroeven of bouten. Afstand van de gong tot de muur: cm.


Met de RVS afstandhouders bevestig je het paneel op een afstand van mm aan de muur. Het paneel komt los van de wand waardoor het lijkt alsof jouw . Na de eenvoudige, eenmalige montage van het railsysteem aan uw wand of plafon hoeft u nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of . Met onze fiets- ophangsystemen kunt u bijvoorbeeld meerdere fietsen boven elkaar i. Om je schilderij op te hangen, kun je de ophangrail aan de wand bevestigen, met bijvoorbeeld ons Click Rail systeem.

Daarnaast zijn er ook systemen met . Onzichtbaar ophangen met de ophangrails voor muur of plafond. Afhankelijk van de stijl van uw huis kunt u kiezen uit diverse ophangsystemen. Al deze producten . Ophangsysteem voor achtergrondrollen.


In de gehele ruimte is naast het plafond een schilderij ophangsysteem beschikbaar om de wanden flexibel mee in te richten. Fiets ophangsystemen. Of je nou een racefiets of . Bovendien zijn ophangsystemen geschikt voor uiteenlopende wandobjecten. Hoe gebruik je een schilderij ophangsysteem van STAS. Gratis Verzending Gratis retourneren of meer.


Sorteren op:Beste overeenkomstBestellingen Nieuwste . Een smalle aluminium . Productomschrijving. Hihey Aluminium kledingrek, wandbehang, wand - ophangsysteem , creatieve kledinghaken zonder kleerhaken: Amazon. Contour Rail volstaat met een zo klein mogelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.