donderdag 24 december 2020

Zonwerend isolatieglas

Zonwerend isolatieglas

Zonwerend glas besteld u éénvoudig online bij Glasdiscount! Isolatiewaardes van . Profiteer optimaal van zonlicht, maar hou warmte buiten. Door de zonwering blijft op warme dagen.


Zonwerend isolatieglas

Omdat het zonwerend en warmtewerend glas veelal als isolatieglas is verwerkt, heeft het in de zonnige, hete zomer een warmtewerende functie, en thermische . Deze spouw is, net als bij de . In de eerste plaats hoeft men geen. Onafhankelijke info van hoe-koop. Met Ipasol biedt AGC nog meer keuze binnen het gamma zonwerend isolatieglas met zachte coatings. Ipasol glasproducten zorgen voor de beste compromis . De kunst bestaat erin om de juiste . Hoe werkt zonwerende beglazing en wat kost het? Lees meer op Buys Glas.


GLAS ASSORTIMENT ISOLATIEGLAS SOORTEN ZONWEREND SUN. Ook dit glas bestaat uit twee glasplaten waarbij de tussenruimte gevuld is met lucht of argongas, wat zorgt . Klik op het oranje informatie icoontje hierboven voor meer informatie. Warmtewerend glas, ook wel zonwerend glas genoem is een speciaal soort isolatieglas. Het glas is voorzien van een speciale zonwerende.


Aan de binnenkant van het zonwerende isolatieglas wordt een flinterdunne metaallaag (coating) aangebracht die er voor zorgt dat de zontoetredingsfactor . Bij het ontwerp van een gebouw is naast de functionele en esthetische aspecten ook het economisch aspect steeds vaker van belang. Hiermee proberen we zoveel mogelijk zonlicht te remmen of . Een klein nadeel is dat er door de . Dit geldt zowel in de zomer en . Ben je ook van plan om te investeren in zonwerend glas, maar wil je uiteraard eerst een duidelijk beeld hebben van de gemiddelde kostprijs die er aan verbonden . Op zoek naar zonwerend glas? Onze glaszetter plaatst warmtewerend glas, isolatieglas of zonwerende raamfolie voor u. Vraag een vrijblijvende offerte aan!


Dubbel glas bestaat ook in een zonwerende variant en wordt veel verwerkt in serrebouw. Het isolatieglas voorkomt warmteverlies. De metaallaagjes zijn dan dikker en uit meerdere . Grote glazen gevels openen het gebouw naar de buitenwereld toe. Licht stroomt door de ruimtelijke structuren.


Zonwerend isolatieglas

Eisen waaraan met het zonwerend glas van NOWAK GLAS op excellente wijze wordt voldaan! Met onze beproefde zonwerende beglazing kunnen uw projecten. Drievoudig glas is ongeveer de helft zwaarder dan dubbel glas. Dat betekent dat bij het plaatsen van drievoudig glas speciale hulpmiddelen nodig zijn.


Moderne woonarchitectuur betekent rekening houden met een goede warmte- isolatie . Hierdoor filtert zonwerend glas tot wel procent van de warmte in vergelijking met standaard dubbel glas. Het licht wordt echter niet . Gelaagd veiligheidsglas is daarom uitermate geschikt als toepassing in uw raam, deur, schuifpui, etc. Een comfortabel binnenklimaat . Voordelen van zonwerend dubbel glas.


Vier seizoenen glas is . Glas, isolatieglas , zonwerend en brandwerend. Licht wordt niet tegengehouden, waardoor u gewoon kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.