maandag 2 november 2020

Vacuumheffer glas

Om veilig te werken met glas is het juiste materieel vereist. Een Wirth vacuümheffer van HOCAP helpt u hierbij. Vacuümheffer voor glas op accu.


Dit apparaat behoort tot de serie VA8waarbij u met basis accu unit meerdere zuignappen kunt wisselen. Slimme oplossingen voor het snel, veilig en beschadigingsvrij plaatsen van dak- en gevelelementen.

Lees hier welke vacuümheffer het best past bij uw klus. Koop en verkoop vacuumheffer eenvoudig op Marktplaats. ProPlus glasdragerMet deze glasdrager til jij eenvoudig glazen platen. Vacüumheffer kunststof met zuignappen - Vacuum heffer voor transport glasplaten. Een vacuümheffer is een tilhulpmiddel dat veelvuldig wordt gebruikt om losse glasplaten mee te transporteren.


Horizontaal 1kg. Mobiele vacuumheffer voor glas. U kunt met basis accuunit meerdere zuignappen wisselen.

Het apparaat is verstelbaar waardoor u kunt kantelen, draaien . REMA vacuümheffers worden gebruikt voor ergonomisch en efficiënt heffen en hanteren van plaatmaterialen zoals plaatmetaal, hout, glas en composietplaten. GP elektrisch aangedreven vacuumheffers voor glas 4V hz. GP vacuümheffers voor glas zijn ontwikkeld voor horizontaal transport van glasplaten, GP-RB . Controleer de hijslast: Is het gewicht van de last minder dan de max.


Is de ( glas )plaat schoon . Om bijvoorbeeld panelen aan beide zijden te kunnen beschilderen, helpen 180 . Modern en ergonimisch design, vervaardigd uit kunststof. Voor het heffen van gladde, schone . Mini hijskraan – hijsco. Compact Kraanverhuur – hijsco.


Ruime keuze - Uit voorraad leverbaar - Voordelige prijzen! Bekijk Beschrijving. Glas plaatsen – hijsco1. De vacuümheffer is geschikt voor het hijsen van vormvast materiaal zoals glas , aluminium, staal en natuursteen.


Het aanzuig oppervlakte kan zowel vlak als . Wij verhuren ook de Hoeflon glaszuiger VL500.

Deze vacuumheffer heeft een laag eigen gewicht door een slimme constructie. Kenmerken zijn een:. Mechanische vacuümheffers. Pneumatische - en elektrische vacuümheffers. Type: Vacuumzuiger voor . De vacuümheffers met kantelfunctie zijn breed inzetbaar tijdens de productie en verpakking van ramen.


Het glas wordt door de zuignappen . Sorteren op, ProductnaaA tot Z. JumboSprint vacuumheffer. HEFFER GLAS 200KG . The vacuüm lift JumboSprint is uitgevoerd met een gebogen boven-beugel aan de bedieneenheid. Dit maakt het mogelijk om de . Koop ProPlus vacuümheffer aluminium met zuignappen online op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.