woensdag 28 oktober 2020

Veilige badkamer

Veilige badkamer

Een veilige badkamer voor ouderen. In deze badkamer douche je veilig en geniet je van alle comfort. Comfortabel douchen voor iedereen. Gebruikt u een rollator of rolstoel?


Maak uw badkamer dan beter toegankelijk met een drempelhulp. Hiermee rijdt u veilig de drempel over. Antislipmat in veilige badkamer.


Een eenvoudige oplossing voor een gladde douche- of badvloer biedt een antislipmat. Deze maakt een deel van de bad- of . Een badkamer moet voor iedereen veilig zijn, ook voor senioren. Wilt u de badkamer aanpassen?


Veilige badkamer

Wij geven u tips voor een veilige badkamer. Veilig onder de douche. Vanwege de hoge instap zijn een douchebak en douchecabine als u ouder wordt niet veilig.


Bent u benieuwd hoe u een veilige badkamer voor ouderen creëert? Lees dan snel onze blog om inspiratie op te doen! Bekijk onze website . Wat betekent veilig douchen? Wanneer uw badkamer aanpassen? Een ruime douche zorgt voor ontspanning en bewegingsvrijheid in de badkamer.


Veilige badkamer

Voor een extra veilig gevoel hebben de . Informatie veilige badkamer ? Spring naar Doe de veilige badkamer test — Zo zijn badkamers vaak ingericht met een hoge bad- of douche instap, gladde badkamertegels en onvoldoende . Molenaar plaatst in dag een veilige douche met een lage instap, douchestoel en wandbeugels. Vraag onze gratis brochure aan. Wat wij ook adviseren is een vlakke douchecabine, dus een cabine zonder instap. Met deze aanpassingen stappen senioren de badkamer veilig binnen, en. We zetten als Lang zult u wonen tien tips voor uw nieuwe badkamer op een rijtje voor een zo veilig én mooi mogelijk resultaat.


Uw badkamer laten renoveren tot een veilige seniorenbadkamer of een badkamer die geschikt is en blijft als u een lichamelijke beperking heeft, is erg . Binnen dag geplaatst zonder grote verbouwing. Persoonlijk advies bij u thuis of in onze winkel. Gegarandeerd de laagste prijs mét kwaliteit. Ben je voorstander van een tegelvloer, kies dan een veilige , ruwe tegel. Van douche of bad naar veilige inloopdouche Een inloopdouche met lage . Een val in de badkamer pakt vaak heel vervelend uit.


Veilige badkamer

Een antislipmatje is dan heel handig voor jou. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje, het is daarom beter om geen . Wat maakt gebruik van de badkamer onveilig? Hoogteverschillen tussen de vloer en de douchebak. Moeilijk te regelen kranen, waardoor het instellen van de . Ouderen vinden een veilige badkamer steeds belangrijker.


Ze stellen nieuwe eisen als het gaat over het levensloopgeschikt maken van de woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.