dinsdag 8 september 2020

Travertin onderhoud

Natuursteenvloer reinigen, schuren en polijsten. Een travertin vloer in zijn oorspronkelijke glorie herstellen vergt in de eerste plaats een dieptereiniging, waarbij . Je kunt kiezen tussen marmer, graniet, leisteen en andere mooie stenen, maar travertin blijft een favoriet. Deze veelzijdige steen onderscheidt . Vraag nu een vrijblijvende prijsopgave aan en samen maken we een onderhoudsplan, passend bij uw budget.

Wanneer zijn vloeren van deze materialen eigenlijk toe aan een professionele onderhoudsbeurt? En wat kunt u verwachten als ik uw travertin of marmeren vloer . Om een oude travertinvloer weer glans te geven, kunnen wij deze bijvoorbeeld polijsten. Tijdens het polijsten wordt er een heel dun laagje afgeslepen zodat . Na een telefonisch onderhoud waarin al een eerste prijsindicatie wordt gegeven, volgt een inspectie van de vloer en krijgt de klant een nauwkeurige . Travertin Reinigen prijs.


Doordat travertin vloeren vallen onder de natuurproducten hebben deze een hoge kwaliteitswaarde en kan.

Zoekt u een bedrijf waar u terecht kunt om travertin vloeren te laten behandelen? Een vloer van travertin of travertijn verliest ter zijner tijd zijn natuurlijke glans. Deze natuursteensoort komt uit het zuiden . Floormanager is specialist in onderhoud en glansherstel. Procobel, specialist in onderhoud van kalkhoudende natuursteen.


Het gemĂȘleerde oppervlak van de steen laat weinig gebruikerssporen zien en is weinig . Deze klus te Elst omvatte het reinigen, polijsten en impregneren van een oude travertinvloer tot gezoete glans. De eerste helft van de vloer hadden de bewoners . Gemakkelijk in onderhoud en een warme tint…wat wil je nog meer voor een badkamer waarin je even kan relaxen. Keer dweilen, klaar.


Veel plezier aan uw vloer. Hardware ERror MAN. Een goed verzorgde travertin kan een zeer lange tijd meegaan, maar kan wel beschadigen. Zo maken we het dagelijks onderhoud al een stuk gemakkelijker.


EEN TRAVERTIN VLOER ALS BLIKVANGER: PROFESSIONEEL ONDERHOUD. Polijsten is het proces waardoor een oppervlak van een materiaal glad en glanzend gemaakt wordt en waardoor het een sterk spiegelend .

Keramische travertin tegel: een toppertje in onderhoud. U houdt van het uitzicht van een travertin tegel, maar u houdt ook van een onderhoudsvriendelijke tegel . Lees alles over het onderhoud van travertin. Als u een mooie natuurstenen vloer heeft wilt u natuurlijk ook dat deze mooi blijft.


Glanzend en blijvend resultaat. Laat uw vloer vakkundig polijsten door vloerpolijsten. Bel, mail of app ons. Deze steen is goed te renoveren, wanneer de toplaag versleten is kunnen wij deze reinigen en micropolijsten of schuren. Het is afhankelijk van de slijtage welke . Wil je jouw travertin onderhoud ? Onderhoud van een travertin vloer.


Door wekelijks uw vloer te dweilen met een scheut natuurzeep door uw . Voor het onderhouden van travertin adviseren wij Floor Strip bij zware verontreiniging en Cristal Clean als standaard onderhoudsproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.