dinsdag 29 september 2020

Tonzon prijs per m2

Prima werk maar duurder dan parket indertijd aangelegd en plinten horen er niet bij. Volgens advertentie redelijk. Onze vloer laten schuren door een bedrijf en dit was niet naar wens gegaan.


Als geen ander weten wij hoe wij een parketvloer moeten . Uw parketvloer weer als nieuw!

Bas van Genderen is dé specialist op het gebied van parketrenovatie. Binnen één werkdag een offerte! Is uw vloer nodig toe aan onderhoud of renovatie en bent op zoek naar een erkende . Een parketvloer in goede staat behouden vraagt niets meer dan regelmatig onderhoud op de juiste tijd en een regelmatige . U hoeft een versleten houten- of parketvloer niet direct laten te vervangen.


Zitten er krassen en deuken in uw houten vloer, waardoor deze er niet meer mooi uitziet? Dan hoeft u de vloer niet direct te vervangen.

Utrecht is voor ons om. Wij adviseren u graag! Welkom op de Website van Verstandvanvloeren. Bona Vakman en Cbw erkend. Uw vloer weer als nieuw!


Versleten parket maar ook oude houten vloeren hebben wij gerenoveerd. Bel voor advies of een gratis inspectie! Zo kunt u bij ons terecht voor bamboe vloeren, parketvloeren of visgraat parket , maar bijvoorbeeld ook wanneer u een houten vloer wilt laten leggen of schuren.


Bij ons kunt u terecht voor het schuren en afwerken van alle soorten houten vloeren. Lees gerust meer of vraag een offerte aan. Onderhoud van houten vloer of parketvloer. Je houten vloer schoonmaken door All Clean!


Ik ben actief als timmerman. Wilt u uw parketvloer schuren in Amersfoort of omgeving door een ervaren en. Het schuren van een parketvloer gebeurt in fasen.

Grof, middel en fijn. Hierna kunnen wij de parketvloer. Houten vloer schuren. Postmus parket uit Groningen jaar ervaring in het stofvrij schuren en dat alles tegen . Uw specialist in nieuwe houten vloeren en renovatie!


We zijn gespecialiseerd in het schuren en renoveren van bestaande parketvloeren. Dé expert in het schuren en behandelen. Uw houten vloer wordt eerst door ons vakkundig en geheel kaal geschuurd en.


Dé parketspecialist regelt het voor u! Dient uw ooit zo mooie vloer gerenoveerd te worden . Parket Schuren Abcoude? Voor het leggen van ( parket )vloeren, maar ook voor onderhoud en renovatie. Een houten vloer kunt u meerdere malen laten schuren. Op deze manier blijft .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.