vrijdag 28 augustus 2020

Tent op maat

Ook voor maatwerk ben jij bij ons aan het juiste adres! Kom langs bij ons tentenatelier voor een tent op maat. Karsten Tenten is specialist in maatwerk en beschikt over de juiste tools, expertise en vakmensen om alles op maat te maken. Een kampeertent bovenop een . Ondanks de grote hoeveelheid tenten op de markt, wordt Tatteljee geregeld gevraagd een tent-op-maat te maken: tenten voor verhuur op een camping, een .

ESVO is de Benelux marktleider in los verkocht tentdoek, tentzeil en outdoorstoffen. Een tentenfabrikant die maatwerk levert kan in de meeste gevallen de tent aanpassen op de exacte omloopmaat zodat de voortent perfect past. Door de nauwe samenwerking met het atelier van Karsten Tenten B. Zoek omloopmaat en vind uw voortent. Tentdoek op maat laten maken? Als u de A- maat van.


Dit moet je weten als je een tentdoek voor je boot of veranda op maat gaat laten maken! Ideaal voor feesten, bruiloften of als evenementen tent.

Stretchtenten, pagodetenten, verandazeilen of een aluhal kopen of huren? Neem contact met ons op! Waarom zelf de omloopmaat meten? Stel je eens voor wat een gedoe je allemaal hebt wanneer je de verkeerde maat voortent of luifel hebt.


Bij Obelink hebben we voortenten in alle soorten en maten. De hier genoemde aanbevolen maat is niet alleen op de meting van de omloopmaat gebaseerd maar houdt eveneens rekening met de verhouding tussen . Altijd een glamping tent op maat. Het vakantievieren in glamping tenten wordt alsmaar populairder. Steeds meer mensen raken overtuigd van de voordelen van . Want natuurlijk wilt niet iedereen hetzelfde model. We leveren bij Outstanding dan ook graag een luxe tent op maat.


Daarom kunt u kiezen uit verschillende . Tent - en Zeilmakerij uit Sint-Oedenrode. U kunt bij ons terecht voor reparaties, zeil overkappingen of losse tent en zeilmaterialen. Maatwerk stretchtent, klant specifiek gesneden tenten en overkappingsconstructies (custom fit) voor permanent- en semi-permanente . Mooi en voordelig, wij leveren rechtstreeks aan particulieren en houden daardoor de prijs laag.


Wij maken Uw voortent op maat voor eriba, kip en rapido.

Bij een goede flextent moet er gekeken worden naar de kwaliteit en de eigenschappen van de tent. De tenten van Triple S Tents bieden alle nodige . Op basis van de omloopmaat kan bepaald worden welke maat voortent er nodig is voor uw caravan. Leveranciers van voortenten werken vaak allemaal met . Extra diepe voortent voor nog meer ruimte. Deze luxe voortent is gemaakt van het sterke Ten Cate All Season tentdoek.


De linker zijwand is voorzien van een . Naast kant en klare producten op maat , verzorgt Rolf Mulder ook reparaties, maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld evenementen en. Verkoop eenvoudig voortent maat 11. Tentzeilen zijn er in allerleid verschillende kleuren en maten. Voor zowel partytenten, Eventtenten, pagodetenten als aluhallen. Onze tentzeilen vindt u hier:.


Al onze boottenten zijn op maat gemaakt en helemaal toegespitst op uw wensen. Enorm aanbod verhuur tenten. Ongelimiteerd oplossingen voor feesten, opslag, tijdelijke huisvesting.


Voorzien van drievoudige pees en mm. Soort tentdoek en frame:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.