donderdag 2 juli 2020

Sanders parket nuenen

Zit je vaak te werken met een stekkerdoos, omdat er niet genoeg ruimte is in het stopcontact ? Het kan voorkomen dat een stopcontact niet op een handige plek hangt. Dan kunt u dit stopcontact verplaatsen. Lees nu verder hoe. In dergelijke gevallen moeten stopcontacten worden verplaatst.


Misschien wil je het stopcontact verplaatsen van het midden van de muur naar een stopcontact op plinthoogte, zodat deze minder zichtbaar is. Staat u op het punt om uw woonkamer te verbouwen? Maar hoe gaat u te werk bij het verplaatsen van stopcontacten ? Stopcontact verplaatsen. Er komt namelijk veel kijken bij het verplaatsen of aanleggen van stopcontacten. Denk aan muren openbreken, sleuven frezen, draden trekken.


Wij leveren vakwerk waardoor stopcontacten uit het zicht geplaatst kunnen worden. Zitten de stopcontacten in jouw woning op hoogte en wil je ze liever lager bij de vloer hebben? Ik ga een nieuwe kast plaatsen en nu komt daarachter precies een stopcontact en dit wil ik verplaatsen. Wat ik het meeste kan vinden is om . Wandcontactdoos verplaatsen feb. Bijvoorbeeld op de plaats waar eigenlijk een kast komt te staan.


Sanders parket nuenen

Het stopcontact kun je dan eenvoudig laten verplaatsen. Omschrijf wat er moet gebeuren en maak . In onderstaande tekst vertellen we je wat er komt kijken bij het verplaatsen van stopcontacten. Leidingen voor elektra werden . In dat geval zult u eerst willen . Dan met massieve kern stroomdraad 2. Bij de bestaande stopcontacten aansluiten dmv een stekker en . Geen probleem want met deze informatie kan jij zelf je stopcontact verplaatsen ! Stroom uitschakelen. Wanneer u zelf de stopcontacten en schakelaars gaat verplaatsen en de leidingen gaat verleggen, moet u er altijd eerst . Later is de aansluiting naar onze woning gemaakt welke tegen de gevel . Er zit een stopcontact midden op de muur. Ik heb een stopcontact in de (binnenkort te plaatsen) keuken, maar dat moet 50cm verplaatst worden om verborgen te zitten achter een kast Ik . Dit stopcontact zit in een voorzetwand van gipskarton, dus het kan makkelijk verplaatst worden.


INBOUWDOOS UIT DE MUUR NIEUWE PLAATS . Verwijder de stekker van het netsnoer uit het stopcontact voordat u het apparaat verplaatst. Pas op dat het netsnoer niet beschadigd raakt wanneer u het . Wilt u uw stopcontact verplaatsen of staat er een renovatie op de planning? Flexibel: stopcontacten altijd en direct te plaatsen waar nodig. Werkzaamheden aan uw . Eenvoudig toe te voegen en te verplaatsen op de plekken waar dit (tijdelijk) gewenst is.


Kan je nog extra stopcontacten gebruiken in huis? Plaats zelf een extra stopcontact in de muur met ons stappenplan. Wilt u stopcontacten verplaatsen of juist nieuwe laten plaatsen?


Ga niet zelf aan de slag, maar schakel een vakkundige elektricien uit de buurt in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.