vrijdag 26 juni 2020

S2 beslag

Op deze pagina vindt u alle informatie behorende bij onze productgroep deurbeslag. U kunt de bestanden als pdf-bestand downloaden en opslaan . Wilt u meer informatie. Smalschildbeslag (21).


S2 beslag

Created with Sketch. Sbiedt een compleet assortiment met slimme en gecertificeerde oplossingen op het gebied van hang- en sluitwerk zoals deurbeslag, raambeslag, . Het gehele assortiment veiligheidsbeslag in onze webshop voldoet aan de hoogste inbraakwerende eisen van het Nederlandse Certificering Instituut. Het is de kern van elke deur: het deurslot.


Een goed slot helpt om correct af te sluiten en zorgt ervoor dat de deur en het deurbeslag optimaal kunnen . Vanaf: € 4€ 329. Dit product is uit voorraad leverbaar! Selecteer het aantal:.


Het Sdeurbeslag heeft een SKG keurmerk. In de omschrijving staat welk SKG keurmerk het betreffende deurbeslag gecertificeerd is. Hoe noemt u dit product? Bekijk uitvoeringen. Dit is de hoogste beveiligingsnorm wat betreft deurbeslag en is hierdoor . Er zijn geen beoordelingen voor dit . Door de verstelbare schroefnokken past dit beslag op elke deur.


Daarom adviseren wij om dit beslag altijd te combineren met het geveerde. Vorige Artikel van Volgende. SVH BUITENSCHILD M. Materiaal, Aluminium. Kerntrekbeveiliging, Nee. Type deurbediening, Greep-kruk.


S2 beslag

Geveerd beslag , Nee. Bediening buitenzijde, Greep. Let op dit beslag is pc 55. Toepassing: voordeur.


Diverse sets beslag voor buitendeuren van STe koop, diverse sets sveiligheidsbeslag, schildbreedte mset voor de voordeur sets . De set is verkrijgbaar met twee grepen of met een greep aan de binnenzijde en een. Bestelformulier Suitzetraambeslag. SBinnendeurkrukken. Hier bij het nieuwe Skerntrekbeslag is zowel de . Sverstelbaar kerntrekbeslag. Junior 2s beslag is ook toepasbaar voor deuren tot 26mm zonder greeplijst.


S2 beslag

Het schuifdeurbeslag is belastbaar tot kg per deur. Het loopwiel heeft een zamak. Massief beslag voor buitendeuren. Met bevestingsmateriaal voor . Proby SSilicone Acetoxy is een veelzijdige siliconenkit welke onder invloed van luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.


Toevoegen aan favorieten. Productinformatie PDF downloaden. Technische gegevens .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.