woensdag 20 mei 2020

Radiatorfolie met magneettape

Radiatorfolie met magneettape

Hoe radiatorfolie . De radiatorfolie met magneettape is makkelijk aan te brengen. Dankzij de bijbehorende magneettape van 10m blijft de folie . Energie op huisverwarming besparen. Warmte van de radiator dat via de muur naar buiten lekt, wordt nu binnen gehouden door de folie met magneetstrip van . Wilt u voorkomen dat de warmte via de muur naar buiten lekt? Dan is radiatorfolie een goede oplossing. Onze radiatorfolie met magneettape vindt u hier.


Dan kun je makkelijk onzichtbaar radiatorfolie aanbrengen en weghalen. De besparing is gemiddeld tot € 70! EcoSavers heeft de oplossing: radiatorfolie die onzichtbaar achterop de radiator bevestigd kan worden door middel van magneettape. Dit is een glimmende folie die achter de radiator geplakt wordt. Deze speciale folie heeft . Iedereen kan dat makkelijk zelf doen.


De warmte van de radiator . Met de meegeleverde magneettape is het erg gemakkelijk om de aluminium folie aan de achterzijde van de radiator te plaatsen. Met de bijgeleverde magneettape is het plaatsen een fluitje van een cent. Je krijgt dan soort dubbelzijdig tape, waarbij je de tape-kant op het folie plakt.


Radiatorfolie met magneettape

De andere kant is een magneetstrip , die zo aan je radiator blijft . Tonzon HR- radiator folie is super dunne folie. Zo dun als aluminium-folie. Grote verschil tov standaard radiatorfolie is dat je het aanbrengt op de radiator i. U kunt radiatorfolie onzichtbaar aan de achterzijde van uw radiator plaatsen. Klein klusje, groot rendement! Product, Lengte, Magneten, Prijs.


Eenvoudig online bestellen. Radiator-Therm, 5 . Laagste prijsgarantie. Wil je meer energie besparen? Zorg dan dat er folie achter je radiator zit.


Radiatorfolie met magneettape

Zo verlies je geen warmte en blijft en aangenaam in huis. De folie zorgt ervoor dat de warmte terug de ruimte in gaat. U plakt de radiatorfoli. Groot gamma aan goedkoop doe het zelf gereedschap online kopen! Gebruik folie met dubbelzijdig tape of magneettape.


Hetzij met dubbelzijdige tape of met magneettape. Je plakt de folie met de bijgeleverde magneettape aan de achterkant van de radiator, dus niet aan muur. Omdat de folie aan de achterkant van de radiator zit,.


Knip de radiatorfolie op maat af. Breng de tape aan aan de bovenkant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.