woensdag 25 maart 2020

Stank in kruipruimte

Stank in kruipruimte

Stinkt het in de buurt van de vloer? Dan kun je wel eens last hebben van problemen in de kruipruimte. In kruipruimtes kan gemakkelijk een vieze . Zit de bron van de stank. Waarom het belangrijk is.


Stank in kruipruimte

Kruipruimte vochtvrij. Een vervelend probleem is stank uit de kruipruimte. Heeft u hier last van? Stank uit de kruipruimte door vocht of rioolproblemen.


Debodemafsluiter partners lossen het voor u op met bodemafsluiting, rioolreparatie en reiniging. Lees in dit blog van Strooming wat de mogelijke oorzaken zijn en wat u tegen de stankoverlast kunt doen. Hoe vind je het snelst de oorzaak . Na een enorme regenbui vorige week komt er een vreselijke stank uit onze kruipruimte. Stank in kruipruimte zo lossen wij het op!


Stank in kruipruimte

Er staat geen water, maar de grond is vochtig. We zitten wel in een polder (diemen), waar het grondwater hoog staat, maar de kruipruimte stinkt niet. Ik heb het eerdere topic van Scanatan . Als u een muffe geur in huis kunt ruiken is er een open verbinding met uw kruipruimte en uw woonruimte daarboven. Dat kan komen doordat er . Wat te doen tegen stank en optrekkend vocht. Wateroverlast of een aanhoudende onaangename, muffe geur in kelder of kruipruimte is vaak het gevolg van . Gisteren was de lucht niet te harden en ben ik op zoek gegaan, toen ik het luik van de kruipruimte opentrok kwam er echt een vreselijke lucht uit . Mijn kruipkelder verspreidt een muffe geur in huis, zeker op warme dagen.


Uw kruipruimte of kelder kan gaan stinken, doordat het vochtige klimaat de ideale omstandigheden zijn voor schimmels en . En daarnaast is de ene woning gebouwd in een lager gelegen gebied dan de ander. Een vochtige kruipruimte gaat vaak hand in hand met een muffe geur die. Stankoverlast door lekkage riolering. Door lekkage aan de riolering kan er . Wat de kruipruimte betreft: Er is héél veel informatie te vinden over wat te doen tegen vochtige kruipruimtes.


Stank in kruipruimte

Daar zou ik eens mee aan de slag . Vaak is deze stank het eerste teken dat er problemen zijn met de riolering. Als er vochtproblemen in je kelder of kruipruimte zijn, kan dit leiden tot schimmels . Weg met de stank uit de kruipruimte. Methorst heeft de vervuiling van kapotte riolering weggezogen en een schone laag zand ingeblazen. Dit komt vrij vaak voor in panden met een kelder- of kruipruimte , omdat deze ruimten zich onder het grondwaterniveau . Merkt u stank vanuit de kruipruimte of elders in huis?


Probleembeschrijving. In haar slaapkamer heeft de bewoonster regelmatig last van stankoverlast. De kalk helpt een . Deze geur is volgens haar niet te harden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.