dinsdag 31 maart 2020

Recyclebaar

De correcte spelling is: recyclebaar. Bij de vervoeging van recyclen wordt de Engelse lettervolgorde aangehouden: recyclen - recyclede - gerecycled. Bekijk in deze infographic welke veelvoorkomende professionele afvalstromen recyclebaar zijn. Van papier en karton, tot plastic, glas en metalen.


Recyclebaar

In theorie kunnen bijna alle soorten plastic afzonderlijk recyclebaar , we maken onderscheid in soorten: Folies die technisch matig tot goed mechanisch . Maar dat is slechts een . Vervoeging: recyclen recycle, recyclet recyclede, recycleden gerecycle gerecyclede Afleiding: recyclebaar. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten recyclebaar – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Alle plastic verpakkingen moeten recyclebaar worden of geschikt worden gemaakt voor hergebruik. Vijftien Europese landen en bedrijven . Definities die ` Recyclebaar ` bevatten: Duurzame groothandel = Groothandels die zich specialiseren in duurzame producten. Dit zijn producten van gerecyclede . PU isolatie gaat net zo lang mee als het gebouw waarin het is verwerkt, dus na de technische levensduur kan het worden gerecycled.


Duurzaamheid is een hot item, en een van de manieren om verpakkingen te verduurzamen: het beter recyclebaar maken van verpakkingen. En dat is dus wat. Omdat aluminium 1 recyclebaar is, streven we ernaar om meer gerecycled aluminium te gebruiken. Dit verlaagt het energieverbruik en de CO2-uitstoot met.


Recyclebaar

Veel verpakkingen zijn moeilijk te recyclen en eindigen in de verbrandingsoven. Met deze tips maak je een recyclebare plasticverpakking! Een onlangs ontdekte groep recyclebare plastics lijkt een veelbelovend alternatief voor het moeilijk recyclebare harde plastic.


In Afvalfeit of -fabel checken we met een expert of veel gehoorde aannames over de afvalwereld wel kloppen. Deze keer: is zwart plastic recyclebaar ? Kingspan Moulding ontwerpt en produceert recyclebare verpakkingen die gebaseerd zijn op EPS, EPP en hybride schuimen. De meeste plastics zijn in theorie recyclebaar. Ze kunnen na gebruik worden gesmolten en daarna gevormd tot een nieuw (en dus gerecycled) . Wetenschappers zoeken hiervoor een oplossing in het recyclebaar maken van plastics. Voor een groep plastics, zogeheten thermoharders . Door de vetvlekken op de dozen zijn die vaak niet meer recyclebaar.


Recyclebaar

Ook andere verpakkingen waar verf-, olie- of etensresten op zitten kun je niet recyclen, . Samen maken wij uw verpakkingen recyclebaar. Als brandowner of producent wilt u graag naar een duurzame of misschien zelfs circulaire verpakking. Lood is 1 recyclebaar en wordt ook daadwerkelijk gerecycled! De natuur is opgebouwd uit vele kringlopen en cyclische processen, zoals de wisseling der . Bent u op zoek naar een verpakking die kan worden gerecycled? Bij Willems Packaging vindt u het juiste recyclebare verpakkingsmateriaal voor uw product, . Vertalingen in context van recyclebaar in Nederlands-Engels van Reverso Context: Aluminiumboten zijn zeer duurzaam recyclebaar en waardevast.


Biologisch afbreekbaar? Een handleiding voor duurzame vormen van plastic. Sandrine Ceurstemont .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.