woensdag 19 februari 2020

Twee kwart trap

Dubbelkwart trap met twee kwarten. Dit is de grotere broer van de houten halfslag trap. De dubbelkwart trap beschikt over twee spillen, om meer stabiliteit te geven . Op zoek naar een trap met dubbelkwart?


Wij kunnen u een dubbelkwart trap leveren voor een scherpe prijs.

Een dubbelkwart trap is een trap welke 2x graden draait om spillen naar links of naar rechts. Tussen de spillen bevinden zich een aantal rechte treden. Bij dit gezin mochten wij twee stalen trappen vervangen. Het is daarom wel van belang dat u ook de maten heeft . Maar een dubbelkwarttrap draait 2x graden met tussen de spillen een binnenboom. Voordelen dubbelkwart trap.


Mahonie dichte onderkwart trap kleuren . Wij maken alle trappen voor u op maat.

Trap met dubbelkwart. Deze worden gemaakt van massief vurenhout. Onze trapbomen zijn mm dik. Eiken gelakte twee - kwart trap (rechts) met wit geschilderde bomen en spillen. Bloktrede als eerste tree.


Een trap met twee kwart draaien. Een bordes of dan wel een tussenbordes is een platform . De tweekwarts trap wordt ook wel halfslag trap genoemd. Geef hier de maten van uw trap sparing van de plaats waar de trap moet komen en u krijg gelijk de trap maten te zien.


Als het trapgat langer is dan de ±2cm. Schildersbedrijf De Boer Obdam, MJ de Nijs en Zn. De trappen zijn verkrijgbaar in vuren (denk aan vaste zolder trappen ), grenen. Twee kwarten trap rechtsom. In deze gevallen kun je kiezen uit bijvoorbeeld een onderkwart-, bovenkwart- of tweekwart trap.


Specificatie van onze trappen :Bomen zijn mm. Vuren trap met bovenkwart (rechtsom). Zo kun je ook kiezen voor een molenaarstrap met kwartslag.

Dit model kan extra handig zijn. Door de kwartslag stijgt de trap in twee richtingen en dit maakt hem . De meest gekozen trap is een dichte trap met kwart , oftewel draai, van. Dichte, vurenhouten trap met één kwart , Ongeveer 9euro. Dichte, eikenhouten trap met twee kwarten, Ongeveer 2. Spring naar trap met twee kwarten. Voor spiltrappen , trap met . Meestal zit er onderaan de.


De basis van een kwartslag trap is de rechte trap of de steektrap , waarna er een draai. Deze trap heeft twee tegengestelde draairichtingen. De horizontale afstand tussen twee treden heet aantrede.


Als de aantrede afgesloten is, heet de afsluitende plank een stootbord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.