donderdag 27 februari 2020

Stalen vluchttrap

Een vluchttrap moet namelijk mensen een snelle, veilige uitgang bieden wanneer er een calamiteit is. Bij Metak maken we stalen vluchttrappen op maat voor . Een stalen vluchttrap of brandtrap moet een veilige en snelle uitweg bieden in geval van een calamiteit. De trap moet toegankelijk zijn, makkelijk lopen en . Rechte stalen buitentrap die bestand is tegen alle weersomstandigheden.


Koop of Verkoop vluchttrap op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen.

Stalen noodtrap waarbij de . Onderhoud en milieu. Al onze brandtrappen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en kunnen worden uitgerust met diverse configuraties. De voordelen van een stalen brandtrap. Wij leveren stalen brandtrappen aan zowel consumenten als bedrijven. Met een beroep op art.


De brand- en vluchttrappen in deze categorie zijn ideaal om te gebruiken als brand-,. Betaalbare stalen bouwpakket buitentrap, Pixima Steel Zink Ø1cm.

De uitstraling van de buitentrap is semi-glans staal. Gebruik onze handige . Zo zijn er wenteltrappen, spiltrappen, buitentrappen en vluchttrappen zowel vast als verrijdbaar. We kennen diverse varianten met of zonder leuning, . Voor functionele trappen als vluchttrappen en buitentrappen pakt een volbad verzinkte trap het beste uit.


Maar voor welke uitvoering u ook kiest, EeStairs . Partij trappen te koop. Zo zijn in veel gevallen de stalen elementen van een buitentrap verzinkt waardoor een lange levensduur wordt gerealiseerd. Bent u op zoek naar een stalen trap voor uw bedrijfspan kantoor of woning?


Verzinkte steektrap stalen vluchttrap laadperron Luxe steektrap verpleeghuis . To connect with DCM Dirven B. Een brandtrap of vluchttrap is een niet voor normaal gebruik bestemde trap in of buiten. Zowel voor binnen als buiten, van staal , of RVS, met glas en hout. Denk aan industriële vluchttrappen , trappenhuizen in hoogbouw. De trappen van Trabo kunnen ook geleverd worden met stalen anti-slip treden als buitentrap voor naar de tuin of als noodtrap, met een bordes of zelfs met een. Staal in combinatie met houten of hardstenen traptreden voor binnen.


Deze trappen bestaan meestal uit trapbomen – met of zonder tussenbordessen – vervaardigd van kgw U-profiel, met daartussen stalen treden met een . Zelfs als u op zoek bent naar een specialist voor uw brandtrap, vluchttrap of buitentrap.

Bovendien kunnen we de stalen trap voorzien van een poedercoating in . Zeker in het geval van brand of een noodsituatie. Wenteltrap vluchttrap. De vlucht- of noodtrap, een solide stalen buitentrap. Een noodtrap of een vluchttrap krijgt vaak de benaming stalen trap mee. Dit houdt in dat de vluchttrappen aan de vluchttrappen voldoen aan de technische eisen die aan onderdelen of eindproducten . Specialist in stalen trappen.


In een noodsituatie kan een vluchttrap levensreddend zijn. Metaalindustrie Zaanstad BV is gespecialiseerd in het fabriceren en . Vluchttrap recht met tussenbordes. Vide leuning maatwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.