woensdag 26 februari 2020

Pensloten prijs

Pensloten prijs

Plataan met interactieve projecties en hun . Interactieve projecties op vloeren : technologische implementatie in de. Met de Stark matrix toveren wij vloeren en wanden om in een interactieve belevenis. Een potje interactief voetballen in de kantine? Of lopen over water in de hal . Slimme retailers combineren offline met online.


Pensloten prijs

Maar hoe doe je dat in de praktijk ? In de Store of the Future in Den Haag worden de nieuwste . Zelfdragend plafondsysteem met projectie op vloer of tafel. Sensorische Fun Suite met meer dan 3toepassingen. Handleiding met uitleg over het systeem en . Zo is er een vloerprojectie met een doorsnede van meter waarvan je kunt leren over ons zonnestelsel. De configuratie en kalibratie van dit soort projecties is . Er zijn al enkele jaren bedrijven bezig met het ontwikkelen van interactieve vloeren en muren, bijvoorbeeld voor de zakelijke markt, maar natuurlijk kan dit idee . Met Perry Sport is een interactieve vloerprojectie ontwikkeld voor Store of the Future.


Wanneer je een paar tennisschoenen pakt, verandert de . Door de projectie op de vloer te koppelen aan. Vista kan projecteren op de vloer , op een . Vista is een interactief projectiesysteem , dat reageert op bewegingen en deze omzet in audiovisuele effecten. Verstop uw boodschap in een interactieve projectie en bereik op speelse . Onze interactieve vloer is een alles-in-één oplossing die digitaal, interactief. Een interactieve vloer is een projectie op de vloer die beweging registreert en daarop reageert. Denk hierbij aan beelden die voorbijgangers achtervolgen op de . Het systeem projecteert de beelden op het plafon zodat het systeem . Kompagne introduceert een tweede interactief vloerprojectiesysteeOmviVista.


Pensloten prijs

Magic Carpet (letterlijk vertaald: toverttapijt).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.