maandag 17 februari 2020

Parketservice

Na jaren als timmerman te hebben gewerkt, was het tijd voor verandering. Ik was op zoek naar een product dat ik van A tot Z kon verwerken. Parketservice Nederland uw onderhoud specialist voor elke houten vloer en laminaat. De parketteur die uw vloer legt, schuurt, lakt. Uniek in houten vloeren.


Uw vloer wordt door ons professioneel geleg gerenoveerd of onderhouden.

Erkend DevoNatural en Bona . Parkon Parket Service in Almere. Ook kunnen wij je parketvloer gecertificeerd stofvrij schuren. Bekijk veel voorbeelden op onze website. Op zoek naar een vakman voor jouw klus? Lees de reviews en neem eenvoudig contact op.


Wij werken vaak in opdracht van groothandels en winkelketens. We passen de correcte. Deve parketservice , Herkingen.

Simons Parket Serive is gespecialiseerd in het schuren en leggen van alle soorten parketvloeren. Een houten vloer geeft een natuurlijke, warme uitstraling. Gespecialiseerd in alle facetten van het parket vak.


Van leveren en plaatsen tot en met . Koop met CBW garanties en wees zeker van je aankoop. Welkom op ons kanaal. Hier kun je de werkzaamheden zien die wij kunnen uitvoeren of uitgevoerd hebben. De werkzaamheden variĆ«ren van vloeren . Meijers Parket Service geeft u graag wat tips om uw vloer in goede conditie te houden, want onderhoud is behoud van uw vloer. Wij zijn reeds jaar gespecialiseerd in het schuren van houten vloeren, uiteraard gebruiken wij professioneel gereedschap met stofafzuiging.


Bespaar via Interieurdeal. GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aanvragen, ontvangen en vergelijken . Mijn naam is Joey Smits. Na de opleiding timmerwerken ben ik gaan werken in het familiebedrijf.


Groothandel in biologische gewasbescherming en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en desinfecterende middelen, tevens . Hij heeft eerst jaren in loondienst gewerkt. Bezoek onze website. Wij hebben ons gespecialiseerd in parket-, laminaat-, pvc- en tapijtvloeren.

Bij de Friese parketlegservice leveren en leggen wij in opdracht van particulieren , bouwondernemingen en architecten parketvloeren door heel Nederland. Wij hebben met ons team ruim jaar ervaring in het leggen, schadeherstel en onderhouden van houten vloeren! Ook leveren wij alle soorten houten vloeren . Van Bergen parketservice richt zich met name op het opknappen en renoveren van parket en planken vloeren.


Het opknappen van parket of planken is steeds . Het telefoonnummer, mobielnummer . Wij brengen uw parketvloer graag in topconditie. Hartelijk welkom in de online showroom van Parket .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.