dinsdag 4 februari 2020

Lamelparket schuren

Lamelparket schuren

Lamelparket schuren. Wanneer moet het gebeuren? Ook moet versleten lamelparket geschuurd worden . Ook hier is een kantenschuurmachine onontbeerlijk. Hoe schuur ik mijn houten . Schuren en afwerken van lamelparket.


Lamelparket schuren

Uw oude vloer weer als nieuw! Uitgaande van het wegschuren van 0. Multiplank, lamelparket , duoplank en overige houten vloeren. Het schuren van een lamel parketvloer. De vloer wordt is afgewerkt met een extreem slijtvaste 2K lak.


Parketvloer geschuurd en gelakt door REIN parket uit Barneveld. Er moet na het schuren natuurlijk nog wel parket op de vloer achterblijven (ca.1. mm). Deze vloeren hebben dan ook een levensduur van . Wij adviseren u graag! Meer dan jaar ervaring in het vakkundig schuren van lamelparket. U wilt uw houten vloer een opknapbeurt geven, maar u wil hem niet schuren , kan dat?


In deze blog leggen we uit hoe u dat doet. Feit is wel dat de toplaag nog minimaal 2mm dient te . Door de parketvloer schuren wordt deze echt als nieuw. Bespaar op kosten met simpele tips over parket schuren ! Dit gaat niet met een boen-schuurmachine bijvoorbeel deze zijn te licht om de olie helemaal weg te schuren. Beuken lamelparket schuren , lakken en afwerken: Ook beukenhout is een initiatief wat veelvuldig gebruikt wordt in de parketwereld.


Dankzij onze kwart eeuw in het vak hebben we enorm veel ervaring op het gebied van houten vloer schuren. Natuurlijk is geen enkele . Houten parket schuren en advies over hardwax etc . Een beuken lamelparket . Zo kan een lamelparket vloer met een dunnere toplaag minder geschuurd worden dan een massieve houten vloer. Eiken houten vloer geolied donker grijs 2k, Eiken lamelparket versleten. Deze verkleurde en beschadigde maple lamelparket was aan een onderhoudsbeurt toe. Dus schuren in drie gangen met korrel 4 en 120 . Bekijk de prijslijst van De Parket Company online!


Lamelparket schuren

Is uw vloer al meerdere malen geschuurd? JKparketland is de vloerspecialist voor heel Nederland op het gebied van traditioneel parket, lamelparket , laminaat, pvc-vloeren, kurk en linoleumvloeren. Uw lamelparket vloer koopt u bij Kwaliteitparket!


Ervan uitgaand dat er tijdens het schuren , 7mm van de toplaag wordt afgeschuurd. Waar let je op bij parket schuren ? Welke schuurmachine is geschikt voor het schuren van een houten vloer? De volgende stap is afwerken in de vorm van lakken, hardwax of olie aanbrengen. Na het grof schuren wordt er fijn geschuurd.


Lamelparket schuren

Wat doen wij voor de . Het voordeel van een houten vloer is dat deze na jaren van woonplezier, opnieuw geschuurd kan worden. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. De combinatie van jaren ervaring en het gebruik van de juiste machines zorgt . Nadat u uw parketvloer heeft laten schuren , kunt u kiezen voor een passende afwerking.


U kunt ons uw lamelparket , laminaat, visgraat vloer of houten . Gaat u zelf uw houten vloer schuren ? Bekijk het stappenplan en lees onze tips voor een mooi resultaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.