dinsdag 7 januari 2020

Parket onderhoud

Parket onderhoud

Vloertegels ivoorzwart van 30x30cm in badkamer en toilet. In de douchehoek worden dezelfde. De luxe badkamer is geheel betegeld (lichte grote muurtegels met sierrand en bijpassende vloertegels ) en heeft een ligbad/whirlpool, separate douchecabine . BOUWMAAT NIEUWEGEIN XL. Service van de vestiging.


Parket onderhoud

Vakavonden en demodagen; Op maat zagen; Aanhangwagen verhuur; Laadhulp; Verfmengen . Dan kun je ervoor kiezen om de tapijttegels zelf in je woning of bedrijfspand te leggen. Nieuwe tapijttegels besteld? Zie je het niet zitten om de tapijttegels zelf te . De grote grijze vloertegels zijn gecombineerd met decortegels van dezelfde serie in stroken van verschillende hoogtes. Daardoor is een speels effect ontstaan.


Welkom bij Thuisin Hendriks. Wij hebben alles onder dak! B-keus bestrating, welke tot wel goedkoper is dan A-keus. Als tegelzetter houd jij je vooral bezig met het plaatsen van tegels.


Parket onderhoud

Wanneer u de tegels afhaalt vervallen doorgaans de afleveringskosten*. Afhalen van alle producten is mogelijk in: Bemmel (G) en Oostzaan (NH)*.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.