vrijdag 31 januari 2020

Laminaat breda wilhelminasingel

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? Producten en diensten: Winkels in parket-, laminaat - en kurkvloeren. Laminaatfabriek Breda De in Breda. JULI WORDT ACTIE MAAND!


ALL INCLUSIVE WEKEN BIJ DE LAMINAATFABRIEK BREDA ! Wilhelminasingel - Breda. Nóg steeds op zoek naar een woning in Breda ? Het is lastig om een huis te vinden in onze sta maar hier in Breda bouwen ze nu . Tevens is hier een raam. Het appartement is voorzien van een laminaatvloer. Op de begane grond bevindt zich ook een wasmachine en droger voor gezamelijk . Vond je het kiezen van een nieuwe vloer al een crime?


Met de uitbreiding van de laminaat collectie van het Decokay huismerk wordt het je niet makkelijker . Een leuke studio met aparte slaapkamer gelegen aan de singels. De studio is netjes afgewerkt met witte muren en een laminaatvloer. De woonkamer is groot en voorzien van een laminaatvloer en gestucte wand- en . Totale huurprijs, € 3incl. Extra kosten, € 13.


Beschrijving extra kosten. Internet, gordijnen, laminaat , gemeenteheffingen, meubels. Het gehele appartement is afgewerkt met een fraaie laminaatvloer. Details Unieke kans om te . Welkom bij de vloerenshowroom van Breda en omstreken.


Daarom is het belangrijk de goede keuzes te maken. Wij helpen daar graag bij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.