dinsdag 5 november 2019

Kreder kozijnen

Tijdens deze gezellige workshop maak je je eigen tekstbord met jouw favoriete tekst. We starten volledig blanco. Zelfs het steigerhout (85x20cm) is blank. Product niet beschikbaar.


Kom schilderen tijdens een van mijn workshops. Je kan schilderen op steigerhout , schildersdoek, houtblok of je kiest voor een thema. Heb je speciale te . Gezellige workshops met steigerhout bij Woonenstyling in Borne.


Workshop Herfst schilderen op steigerhout. Een dubbel of enkel bord bewerken met verf, sjablonen, knijpertjes, pasta , hartjes ,vogeltjes etc. Deze prijs is inclusief alle materialen die hiervoor nodig is.


Onder het genot van een kopje. Veel mensen kunnen inspireren over de . Sinds ruim een jaar geef ik workshops met steigerhout. Inmiddels zijn er diverse onderwerpen. Waaronder kerstbomen.


Tijdens de workshop plank van steigerhout pimpen krijg je een steigerhouten plank van circa cm. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren. In deze uur durende workshop ga je iets moois schilderen op een steigerhouten paneel. Bakhuizenlaan te Leimuiden. Naar eigen idee je eigen steigerhoutenplank maken.


Steigerhout heeft een warme uitstraling voor binnen, maar het is ook . Verf om te schilderen. Wat dacht je van een steigerhouten buffelhoofd dat je helemaal in je eigen stijl versiert? De teksten maken jullie zelf erop met verf, dus geen plakstickers.


Sjablonen zijn aanwezig . De locatie: strandtent Oscars in Scheveningen. Nu kan je je eigen schilderij maken op steigerhout. Heel veel keus uit afbeeldingen, . WORKSHOP SCHILDEREN OP STEIGERHOUT LEIDEN. Op zoek naar een gezellige en creatieve workshop ? Al eens gedacht om te . De nieuwste workshop ! Schilderen op steigerhout.


Wij schilderen op verbonden delen (40xcm) Ieder gaat met een uniek schilderij naar huis. Het Dorpshuus Heino houdt op juni een workshop schilderen op steigerhout. Rendier op steigerhout met ballen, maat x 40cm. Grote ster van takken met lichtjes van 100cm, kan ook buiten neergezet worden.


Plek voor workshop op steigerhout. Donderdag oktober. Op de dag van de workshop staat alles voor je klaar, zodat je direct aan de slag kunt.


Kreder kozijnen

Met acrylverf schilder je jouw gekozen dier op een stoer steigerhouten. Wilt u weer eens een nieuwe workshop proberen? Denk dan eens aan schilderen op steigerhout. Bijvoorbeeld Dikke Dames of Vrolijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.