vrijdag 27 september 2019

Roldeurkast hout

Een unieke uitstraling creëren in uw kantoorruimte? Verkoop eenvoudig archiefkast hout. Half hoge roldeurkast gemaakt van hoge kwaliteit hout (melamine). De roldeuren zijn gemaakt van kunststof en lopen zeer soepel.


De kast is afsluitbaar met een . Hoge houten roldeurkast gemaakt van hoge kwaliteit melamine.

De kunststof roldeur loopt zeer soepel en verdwijnt in zijn geheel in de kast. Een roldeurkast en ander kantoormeubilair. Archiefkasten koop je eenvoudig online bij bol. Lokale aanbiedingen! Het meest diverse aanbod van België.


Deze mooie roldeurkast is voorzien van kunststof lameldeuren, met een lichtgekleur houtmotief erop. De rest van de kast is zilver gekleurd. Deze mooie houten Steelcase roldeurkast is voorzien van kunststof lameldeur in de kleur zilvergrijs.


Diverse afmetingen en kleuren leverbaar.

Roldeurkast voor kantoor. Waaronder de roldeurkast in het wit. Deze roldeurkast bestaat uit een gelaste metalen constructie in . In een archiefkast berg je belangrijke spullen op.


Ideaal voor de werkkamer. Kies een opberger op wieltjes of met lades en een cijferslot. Betaalbare roldeurkast met houten ombouw voor een luxe uitstraling.


Deze houten variant schuif je makkelijk open en dicht en daarachter berg je makkelijk jouw spullen op. De Barbier console is gemaakt van mooi essenhout en . Antieke eikenhouten archiefkast met drie roldeuren. Achter de roldeuren zitten schapjes. Maar in onze onlineshop vindt u ook roldeurkasten van andere materialen, zoals hout , wat niet alleen zeer duurzaam is, maar ook een aangename, warme sfeer . Foto Op Hout New York.


ALUMINIUM-EIKEN online. Prachtige houten roldeurkasten van Febru en OKA bijvoorbeeld. Middels de kasten-generator kunt u uw roldeurkasten helemaal zelf samenstellen. Een prachtige oude houten roldeurkast of archiefkast. In de kast zijn lades.


Economy roldeurkast.

Comments are closed. Vintage roldeurkast. Oude roldeurkast met heel veel verstelbare planken binnenin, . Bestel direct in onze webshop. Snel bezorgd en gratis geleverd!


Verkrijgbaar in puur metaal, maar ook met een prachtige houten ombouw. Kies ook eenvoudig tussen diverse afmetingen, zoals een, twee, of drie schuifdeuren. Praktisch en voordelig - snel en efficiënt werkplekken creëren. Op zoek naar houten kantoorkasten, degelijke kwaliteit voorzien van deuren of open houten kasten. Houten kasten gefabriceerd van duurzaam PEFC hout.


Afmeting 1x 1x cm. Leverbaar in Ralkleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.