woensdag 7 augustus 2019

Jam steigerbouw

Bij Profel assembleren we het glas voor je ramen zelf. Ug- waarde : totale isolatiewaarde van je glas. Ontdek je voordeel.


De ggl;n is altijd hoger dan de ZTA , omdat de zontoetreding loodrecht op het glas minder reflectie geeft. Vabi Elements Gebouwsimulatie corrigeert de waarden. Zonwerend glas is een glassoort die het zonlicht en de bijkomende warmte gedeeltelijk. Hoe hoger de ZTA waarde , hoe meer warmte er naar binnen komt.


Prestatie beglazing. In principe geschikt voor elk type glas. Geschikt voor enkel en dubbel blank verticaal glas. De g- waarde van glas helpt om de isolatiewaarde van je ramen te bepalen.


Deze waarde wordt ook wel zonnetoetredingsfactor ( ZTA ) genoemd . De breedte en vulling van de spouw alsook de uitstralingswaarden van de glaszijden bepalen de uiteindelijke U- waarde. Licht Toetreding Absoluut (LTA):. Het gevolg hiervan is een aangenamer . Blank glas geeft in het algemeen . ZTA , nu meestal aangeduid als g- waarde ) ca. De hoeveelheid doorgelaten licht wodt uitgedrukt in de LTA- waarde.


AGC Glass Europe - T. De zontoetredingsfactor (g of ZTA ) stelt de totale energietransmissie. Waarde of de veel gebruikte afkorting in Nederland ZTA ) en de . De ZTA waarde toont het percentage warmte dat door het glas heen komt. Het is mogelijk om de LTA en ZTA waarden te beperken door gebruik te maken van . De veel lagere U (k)- waarde van gewoon dubbel glas (U (kvc) = 9 . Zoek je een zonwerende glas dakkoepel? Met een lage ZTA (g) waarde van een dakkoepel, beperkt je de hoeveelheid warmte van daglicht tot in je interieur. Hoe meer warmte weren hoe minder licht toetreding.


Dit houdt in dat het glas minder zonnestraling of zonnewarmte toelaat en deze . Type, U- waarde , Helder, Opaal, Sun Control Clear, Helder, Opaal, Sun Control Clear. Glas is van nature iets groen en bij de verschillende . Een verklaring van deze . ZTA van het glas om het huis op te warmen. TOE, WAT BETEKENT DAT . Door de hoge warmte-isolatie blijft ook de binnenkant van het raam warm . Zowel de LTA- waarde als de G- waarde wordt in . Voordelen: Zeer goede thermische warmte isolatie met U- waarden tot . Hoog Rendement glas ook de isolatiewaarde van de woning verhoogd.


ZTA - waarde (EN 410), Circa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.