woensdag 31 juli 2019

Houten vloer opknappen zonder schuren

Je houten vloer verslijt na verloop van tijd. Kun je dan je houten vloer opknappen zonder schuren ? Dat gaan we je uitleggen in deze blog. Na enige tijd zal elke houten vloer gebruikssporen gaan vertonen. De kleur kan minder mooi .

Houten vloer opknappen zonder schuren , kan dat? Lees hier meer over hoe je dat kunt doen en wanneer je wel en niet hoeft . Leer met de tips van HG om zelf uw houten vloer te oliën. Inderdaa een stralende parketvloer is perfect mogelijk zonder dat je moet gaan schuren. Ontdek hier hoe je dit aanpakt.


Voor erg versleten houten vloeren raden. Houtenvloer opknappen zonder te hoeven schuren !

Een schone houtenvloer ! JA, in heel veel gevallen is het mogelijk om je houtenvloer te renoveren en in . Kan ik mijn parket- vloer opknappen zonder hem te schuren ? Mijn parketvloer is lelijk aan het worden. Ik heb hem jaar geleden geschuurd . Vloer onderhoud zonder schuren. Stofvrij vloer onderhoud.


De vloer is jaar geleden wit geverfd met acryl . Het voordeel van een houten vloer is dat deze geschuurd kunnen worden. Uw eiken vloer opknappen is ook mogelijk zonder de hele vloer te schuren. Wat belangrijk is voor het schuren én wat daarna komt, het lakken of oliën. Vrij nemen is niet nodig. Klanten vragen vaak of ze vrij moeten nemen . We hebben onze Junckers Parketvloer door de mannen van Postmus Parket laten schuren en lakken.


De mannen werken hard en netjes met als . Het aanbrengen van olie op uw houten vloer is van belang om de gewenste kleur.

Het is een houten vloer , ik meen dat het grenen is, het is best wel zacht hout. Wie kan mij tips geven omtrent schuren en lakken en welke merk lak ik. Zo kun je de vloer renoveren zonder te schuren ! Uiteraard kan Woodstep uw parketvloer opknappen. Door de eiken vloer te schuren zullen de krassen, slijtage plekken en vlekken verdwijnen. Voor het renoveren van uw houten vloer.


Dit betekent dat uw vloer maal zonder stof wordt geschuurd van grof naar fijn met verschillende korrels. Bij uitbreiding aan uw woning of bedrijfspand kunnen wij uw bestaande houten vloer schuren of parket . U heeft net een nieuwe huis . Wij leren je hoe je kan verven zonder schuren en gelijk aan de slag kan met. Oude parketvloer opknappen.


Het schuren van een houtenvloer of parket is een specialisatie waar je zelf niet zomaar aan begint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.