woensdag 5 juni 2019

Printen op aluminium plaat

Printen op aluminium plaat

Een foto op aluminium wordt afgedrukt op een aluminium plaat , wat resulteert in een foto op plaat. Door de foto te drukken op een plaat blijft de structuur van het . Op wit of geborsteld aluminium en direct op de plaat geprint. Uiteraard razendsnel geleverd! Haarscherpe kwaliteit en afwerking. Voor zakelijk en particulier.


Printen op aluminium plaat

Door de chique optiek, enorme stevigheid en duurzaamheid is dit alu-dibond de ideale . Jouw foto op metaal bij Steelprint ! De hoogwaardige afwerking zorgt voor prachtige, levendige . Ter afsluiting kun je nog een ophangsysteem kiezen voor de foto die je laat printen op aluminium. De kleurenprint , het gevoel van de tekst, aluminium en de industriĆ«le glans van de tekst. Je kunt nu zelf de beste afwerking voor de aluminium plaat kiezen. Kies het plaatmateriaal : Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken. Goedkoop foto´s printen op aluminium?


Nieuwsgierig naar wat een print op aluminium plaat nu . We printen je foto op premium HP-fotopapier en lamineren de afdruk vervolgens op de alu -dibond (mm) plaat. Bestel uw betaalbare foto afdrukken op aluminium. Het matte laminaat beschermt je foto op . Je kunt ook je mooiste foto op een aluminium plaat afdrukken. Je hebt keuze uit geborsteld aluminium , perfect voor een mooie zwart-witfoto, of aluminium met een witte toplaag waarop je kleurenfoto goed uitkomt. Uw foto laten printen ? Uw: foto printen op geborsteld aluminium foto printen op alu -dibond foto.


Printen op aluminium plaat

Ik liet een mooie foto printen op geborsteld aluminium. Superstrak en supermooi. Verrassend snel en verbazend goedkoop. We drukken jouw foto op een stevige aluminium plaat. Je kent dat misschien ook wel als . Met aluminium wordt alleen de aluminium plaat bedoeld (mm) waar de . Deze plaat geeft een stoer uiterlijk aan je foto door de grove structuur van . Deze manier van printen geeft je aluminium poster een industriĆ«le look.


Op aluminium kun je bij Webprint kiezen tussen twee typen aluminiumplaten om je foto op te printen. De geborstelde aluminiumplaat zorgt voor een ruw, . Printtechniek : Direct op de plaat voor een betere stabiliteit . Big Freddy print jouw foto haarscherp. Foto afdrukken op aluminium ? Je kunt kiezen uit aluminium wit voor een super scherpe afbeelding met een . Dibond is de ideale plaat voor een vlakke . Zwart-wit print op wit Dibond.


Printen op aluminium plaat

Kleuren print op wit Dibond . Bij het printen op aluminium wordt de inkt rechtstreeks op het aluminium gebracht. De inkt ligt op de aluminium plaat. Imprenta print professionals werkt met de modernste flat-bed printers kan terugvallen op ruim 30 . Een kunststof plaat wordt aan beide zijdes met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.