vrijdag 7 juni 2019

Houten vloeren roermond

Lamelparket, multiplank of massief eiken. Kies dan voor Old Pine Cottage. Ja zelfs erg gewild. De zachte originele olietinten geven een massieve eikenhouten vloer. Vloerenspecialist Limburg.


Bestel online of kom langs.

AIs uw woning toe aan een nieuwe vloer ? Bezoek onze website. Het laat uw huis leven zoals geen enkele andere vloer dat kan. Thuis in het leggen van ambachtelijke houten vloeren met een eigen karakter. We hebben duizenden meters parket in onze vestigingen op voorraad.


Daarnaast leggen wij ook verouderde vloeren, lamelparket, diverse soorten laminaat en PVC vloeren. Heeft u al een parketvloer of houten vloer ? Zo hebben wij veel verstand van het onderhoud van houten vloeren. Weer een mooie eiken vloer in hongaarse punt mogen leggen!

U hoeft een versleten houten- of parketvloer niet direct laten te vervangen. Wanneer uw houten vloer versleten is en toe is aan vernieuwing komt Parket Company . Is uw houten - of parketvloer versleten en is het tijd voor een opknapbeurt? Als je een vloer zo lang mogelijk netjes wil . Het leggen van een houten vloer is een ambacht en tevens onze passie.


Schakel dan wel een specialist in . Hoe beoordeel je vloerenroermond. Daarnaast onze houten vloer laten opschuren en laminaat laten leggen in de kelder inclusief plinten etc. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor droogloopmatten, laminaat, parket, vinyl en houten vloeren in alle soorten en . Ontdek wat er met uw vloer en woonkamer gebeurt als u kiest voor een visgraat- of blokmotief. Waar kwaliteit en service samen komen in schitterende vloeren. Welkom bij VDM Parket, dé specialist voor al uw houten vloeren : Voor nieuwe . Bovendien heeft u niet de nadelen van een massief houten vloer.


Een laminaatvloer is relatief goedkoop, gemakkelijk en snel, eventueel zelf te . Roermond Inter Chalet. Houten vloeren van Solidfloor kenmerken zich door een duurzame kwaliteit. Graag nodigen we uit om vrijblijvend een afspraak met ons te maken om bij ons in de showroom.


Ons team heeft een schat aan ervaring als het gaat om laminaat, parket, houten vloerdelen of pvc vloeren.

Zij zijn daar elke dag mee in de weer. Wil jij je houten vloer een opknap beurt geven. Bekijk onze gids en bespaar op houten vloeren ! Neem nu contact op met vloeren weert.


Laat je parketvloer schuren en geef hem een nieuw leven. Zorgt voor een heldere aanblik in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.