woensdag 15 mei 2019

Multisol raambekleding bv

Een zinken felsdaksysteem wordt opgebouwd uit voorgeprofileerde felsbanen met een plaatmateriaal dikte van mm. De voorgeprofileerde felsbanen zijn . We werden benaderd om mee te denken bij het voorzien van gevelbekleding Nedzink Nova zinken felsbanen aan de voor- en achterzijde van . Keyboard Shortcuts. Gepatineerde zinken felsbanen met een houtnerfstructuur vormen het dak van uitvaartonderneming De Drechtstreek in Sliedrecht.

Gemeentelijk architect tekent voor ontwerp. Zinken felsbanen schitteren op dak van gemeentehuis van Eijsden. Al weer enige maanden . Entree woning bekleed met felsbanen in blank gewalst zink.


Zeelan Zeeuws- Zinken raamdetails geleverd door. Zinken dakkapellen bekleding fels werkROBBERT VAN ROOIJEN IS MEESTER IN ZIJN AMBACHT. Een zinken gevelbekleding is een voorbeeld van een metalen gevelbekleding.


Ontdek hier de mogelijkheden en toepassingen van een gevelbekleding in zink.

Horizontale felsbanen uitgevoerd in Nova Zink . Altijd al willen weten hoe een zinken felsbaan wordt gemaakt? Kijk hier de kunst af bij Arjan en Ton. Iets dat niet vaak voorkomt en bovendien uitstekend past in het natuurlijke en waterrijke landschap waarin . Prieel met blank zinken felsbanen bekleed. Terug naar projecten. Ontworpen door Elegant Themes . Voorgepatineerde zinken felsbanen.


Wat ook meespeelt in de keuze voor het materiaal zink, is de mogelijkheid om voor voorgepatineerde . Het gebouw van uitvaartonderneming De Drechtstreek in Sliedrecht is onlangs bekleed met bijzondere zinken felsbanen van type Iron Grey . Geinteresseerd in een dergelijk project? Neem dan vandaag nog contact op! Dijk Platte daken en zinkwerken Project: Zinken dak- en gevelbekleding in fels- systeem voor woonhuis te Asten Materiaalsoort: Felsbanen in walsblank zink . Zinken bekleding dakkapel Sittarmooi, duurzaam,zink volledig recyclebaar,onderhoudsarm, felsbanen ,zinkwerk, felstechniek. We hebben weer een mooi project mogen doen in opdracht van Klomp. Gevelbekleding zink.


Wand bekleed met zinken felsbanen.

De zinken felsbanen zijn horizontaal aan de gevel bevestigd. Voordelen van zinken felsbanen : Onderhoudsvriendelijk. Authentieke uitstraling. Zinken gevel- en dakafwerking uitgevoerd in Felsbanen.


Locatie: bloemendaal. Bij dit project in Bloemendaal hebben wij een VM-Zink . Dakkapel voorzien van zinken felsbanen. Het profiel van de felsbanen benadert sterk de traditionele zinken , koperen of aluminium felsdaken, maar is tegelijkertijd modern en stijlvol.


Nova gepatineerde zinken bekleding aangebracht op de voorgevel en de dakkapel van deze woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.