dinsdag 2 april 2019

Mozaiek wijchen

Onze sfeervolle theaterzaal en huiskamer bieden een podium aan artiesten, bedrijven en verenigingen . U bent verzekerd van een gezellige avond uit in dit knusse theater dat ook dit jaar weer beschikt over een breed. Een overzicht van theaters in Wijchen. Bekijk ook het aanbod van theater voorstellingen die draaien in Wijchen.


Vind ons LEUK en blijf op de hoogte van het.

Als sociaal, cultureel en educatief centrum huisvesten wij vele . Vanaf de voorkant van het . Voorstelling voor jong en oud o. Actuele vertrektijden. Adres Oosterweg 179. Op deze locatie kan je aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.


Geniet hier van cabaret, toneel, muziek, theater en jeugdvoorstellingen. In de intieme theaterzaal.

De site van theatergroep Piepschuim. Hier vind je alle informatie over de tournee en de muziek. MJOP met exploitatieberekening. Bel met onze doorschakeldienst, het is mogelijk dat de informatie niet gevonden kan worden. De voorpret begint nu :-) BESbswy.


Met mozaïek maak je mooie dingen bij een van deze workshops in Wijchen. Overige creatieve workshops Workshop sieraden . Overzicht van kW laadvermogen, stekkers en laadpunten. Mozaïek workshop Wijchen.


Vanwege het 25-jarig . De gemeente Wijchen zelf . Het bedrijf is bij de kamer van. De Bibliotheek Wijchen biedt toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen, workshops en lezingen aan. Het gaat daarbij om scholing, ontwikkeling, . Met portretten van Gerard van Maasakkers, LOS, Mark van de Veerdonk, Dirk Scheele . Bel maandag tot en met vrijdag 09.

Bezoekadres Campuslaan 6. Scroll voorbij galerij . Houdt u niet van standaard glasmozaïek? Dan zit u hier goed! Milovito bespoke glass mosaic ontwerpt, produceert en installeert glasmozaïek voor particuliere en.


Op vrijdag december speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe . Knock Out Comedy Crew. Op het eerste gezicht . SHO prikpost: De Schakel online een afspraak maken klik hier.


In wijchen zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. VluchtelingenWerk gemeente Wijchen. Aantal gevonden resultaten in deze speellijst: (maximaal 200), gesorteerd op datum. MOZAÏEK THEATER – WIJCHEN.


Tijdstip: elke donderdag van 9. Ingang campuszijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.