maandag 15 april 2019

Henraat parket

Henraat parket - full-service in parket, laminaat en pvc. Begonnen als zzp-er en inmiddels een bekende . Onze showroom is gevestigd in Den Bosch en op afspraak geopend . Welke vloer past bij jou en je interieur? Henraat Parket is een totaalleverancier op het gebied van parket-, pvc- en laminaatvloeren. Kies je voor een vloer met een klassieke uitstraling of gaat . Wij leveren de mooiste vloeren tegen aantrekkelijke prijzen. We zijn gespecialiseerd in houten.


Laminaat, PVC en visgraat daar houden we van. Hertogenbosch, Provincie Noord-Brabant, . Vergelijk offertes van o. Deze trap mag ook weer gezien worden. Bestaande afzelia visgraat parketvloer geschuurd en behandeld met Bona vloerolie.


Eiken stroken vloer. Wij helpen u met plaatsing, onderhoud en renovatie. Lees iedere dag duizenden reviews van dienstverleners bij jou in de buurt. Bel voor een afspraak. Opiness - Spreekt uit ervaring!


Henraat parket

Het telefoonnummer . Hemels Maatwerk: Ton Hemels 40. Alle bedrijven in Winkels in parket-, laminaat- en kurkvloeren. De Parketteur Riel. Soortgelijke organisaties. Patrick den Rooijen Parket Waspik.


Van Dinther Woninginrichting. Hoewel FEP de gerapporteerde verkoopcijfers voor parket nog niet. Dochterondernemingen. Speldenmakerstraat 3. BH Den Bosch Geef telefoon weer. Een e-mail versturen.


Finesse Parketvloeren. Wilt u niet alleen de mooiste parketvloer , maar ook een parketvloer die uitstekend bij uw ruimte past? Neem dan contact met ons op.


Met meer dan jaar ervaring is Sanders Parket gespecialiseerd in traditioneel parket , multiplank (samengestelde vloerdelen), laminaat, pvc-vloeren en het . Hofleverancier Verhaag is al meer dan 1jaar leverancier van houten vloeren waaronder traditioneel parket en duoplanken, laminaat en PVC-vloeren . Schuren, lakken, olie en reparatie van uw bestaande vloer. Traditioneel en eindeloze patroon mogelijkheden . Koop nu uw parketvloer zonder tussenhandel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.