donderdag 7 maart 2019

Laminaat dof

Ik heb mijn laminaat nu ongeveer een jaar en door de laminaatreiniger dof geworden. Hebt u ook nog een tip om er weer een beetje glans op te . Ammoniak gebruik je alleen als de laminaat erg dof is geworden. Het werkt dus prima om doffe vlekken in het laminaat te verwijderen.


Hoe maak je een dof geworden laminaatvloer schoon, als je geen zin hebt om uren op je knieën was in te wrijven?

Door opgehoopt vuil en resten van de verkeerde reinigers kan het laminaat echter dof worden. Om de vloer weer te laten glanzen maak je hem grondig schoon . Na verloop van tijd wil een laminaatvloer nog wel eens dof worden. Zo kun je dof laminaat herstellen.


Hoe goed je jouw laminaatvloer ook onderhoudt, na verloop van tijd is de kans groot dat . Heb HG Glansreiniger al geprobeerd? Toen wij nog laminaat hadden gebruikte ik dit tegen een doffe vloer.

Doffe plekken herstellen. Laminaat bestaat uit vier lagen. Wanneer je doffe plekken ziet op je laminaatvloer , . HG laminaat beschermfilm is een unieke en eenvoudig aan te brengen polymeer emulsie en geeft een flinterdunne, maar uiterst sterke beschermfilm met glans. Vaak laten allesreiniger en groene zeep een doffe waas achter op het laminaat.


Dat ziet er dan niet mooi meer uit. Zeker als je even teveel van deze middelen . Je laminaat vloer schoonmaken, het klinkt zo simpel! Is je laminaat dof ? Meng dan éénmalig een scheutje ammoniak met water, en maak je vloer met een vochtige doek schoon. Daarna glimt je laminaat weer. Hij blijft dof , je ziet de vegen van het dweilen, en je ziet vieze vlekken.


Ik heb geen idee wat ik fout doe, ik gebruik lauw water met een laminaat. Maar hoe kun je laminaat goed onderhouden? En wat met vlekken.


Het zorgt er namelijk voor dat je vloer er na een tijdje erg dof gaat uitzien.

Het gebruik van schoonmaakazijn, water en . Als je last hebt van doffe plekken op je laminaatvloer kan dit erg vervelend zijn. Wat je het beste hier tegen kunt doen is afhankelijk van de . Vuil hecht zich nauwelijks aan laminaat. Uw vloer krijgt dan een grauw en dof uiterlijk.


Als uw laminaat vloer een beetje dof is geworden, kunt u het beste een laminaat ( glans)reiniger gebruiken. Deze laat uw vloer weer mooi blinken. Bij andere schoonmaakmiddelen loop je het risico op krassen, een dof laminaat of dus op strepen. Ga zeker niet met agressieve . Let wel op, het gebruik van laminaatreiniger is enkel de bedoeling wanneer uw laminaat een doffe gloed heeft. Het is niet aan te raden dit . Allesreiniger en groene zeep kunnen er dan weer voor zorgen dat je laminaat dof gaat ogen.


Om uw laminaatvloer goed schoon te maken kunt u gebruik maken van onze laminaatreiniger. Dit komt mogelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.