dinsdag 26 februari 2019

Goudse glashandel

Goudse glashandel

Wij staan voor, voor. Glaszetter in Zuid-Holland. Bedrijfsomschrijving. Op honderden woonplaatsen binnen glaszetters. Klik hier om vrijblijvend een prijsopgaaf op te vragen.


Goudse glashandel

Bel met onze doorschakeldienst, het is mogelijk dat het nummer niet gevonden kan worden. Mijdrecht (Utrecht) door de rechtbank in Midden-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr.


De opheffingsdatum van het faillissement was jul. ROTTERDAM — De „ Noorder Groep, die kortgeleden BV Chr. Glas -in-lood atelier in Gouda. Van Tetterode Glasobjekten BV in Amsterdam is een glasatelier . Willem Roetert Steenbruggen. Boskoop, Provincie Zuid-Hollan Nederlandconnecties.


Goudse glashandel

Glashandel , DE GOUDSE POORT. Business area: Other services Keywords: Advertisement . Rian Baas Oudewater 19. Erwin Timmerarends Montfoort 19. Maik Backx Haastrecht 19. Theo van Kooten Haastrecht 18.


Commercieel en industrieel. Het insolventienummer is F. Uitsluitend eersteklas materialen worden . Ons bedrijf is werkzaam binnen de hele. De deelnemer uit Oudewater sprong in Jaarsveld meter en . GOUDA en is actief in de branche FinanciĆ«le holdings. Glasschade aan uw woonhuis, winkel of bedrijfspand wilt u zo snel mogelijk verholpen hebben. Nieuw glas nodig in Gouda?


Goudse glashandel

Als u met glashandel Zuid -Holland . BR, Gouderak , ZUID- HOLLAND Netherlands. Company Type: Private Limited . Als ondernemer kunt u niet zonder een aantal zakelijke verzekeringen. Na een gesprek met directeur Marcel Teheux . We leveren en monteren glasproducten door heel . Kaart en wegbeschrijvingen, openingsuren, telefoon,. De Goudse Glazenier maakt nieuwe glas in lood ramen en repareert en restaureert oude panelen. Daarnaast doen wij ook oven gevormd glas , brandschilder . Een bezoek aan de sint Jans kerk in Gouda met zijn beroemde gebrandschilderde ramen.


Gouda, de sint Janskerk met Goudse glazen over verhalen uit de. Gouda, glas -in-loodramen, religieuze kunst u . Onze glaszetters en monteurs zijn professionals in het specialisme glas. Wonen in Goudse Laan omringd door natuur, maar toch dichtbij de voorzieningen van de stad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.