donderdag 31 januari 2019

Nieuwe kaasplanken

Zo hebben wij speciale etalage zuilen en zelfs zuilen met een plexiglas kap in ons assortiment opgenomen. VERZENDEN VAN NATUURSTEEN EN BETONNEN SOKKELS IS NIET MOGELIJK ! WILT U GRAAG HULP BIJ INLADEN VAN DE SOKKEL , DAN GRAAG OP . Hardstenen sokkels voor binnen en buiten. Oude eiken sokkels van masieve balken.

Robuuste sokkels die uit oude balken komen, de balken zijn gezandstraald en geborsteld. Houten sokkels en zuilen kunnen net als de stenen sokkels massief zijn of hol van binnen en verschillen daardoor dan in gewicht en draagkracht. De MDF zuilen zijn uitsluitend binnen te gebruiken. Op deze pagina vindt u informatie over onze sokkels en zuilen in AzobĂ©, eiken en douglas voor zowel binnen als buiten die wij verkopen via onze Beeldentuin . Huis en Inrichting. Kopen en verkopen op 2dehands.


Wil ik mijn werk binnen of buiten opstellen?

Is er een effen of oneffen ondergrond ? Moet de sokkel licht of zwaar zijn? Hoeveel gewicht moet hij kunnen dragen? Daarom hebben we besloten ook sokkels te koop aan te bieden.


Meer informatie over onze sokkels vind je hieronder terug. Enkel bestemd voor binnen. Eikenhouten sokkels , zuilen en pilaren in elke afmeting te koop. Optioneel is de eiken sokkel leverbaar met olie, beits, bokwielen, enz. Ideaal voor binnen gebruik.


Iedere sokkel is uniek. Na verloop van tijd of na het drogen komen de karaktervolle oppervlaktescheuren tevoorschijn, wat op zich een . Nog geen beoordelingen! De beste en mooiste sokkel of zuil. Voor presentatie doeleinden of als decoratie in huis. Gratis retourneren.


Binnen werkdagen in huis.

In de woonkamer, gang of slaapkamer, plaats de zuilen waar u wilt in huis. Onze zuilen vullen elk plekje binnenshuis prachtig op. Massieve sokkels zijn door het duurzame eikenhout zowel voor binnen als buiten geschikt.


Heeft u interesse in een sokkel , neem dan eens een kijkje bij onze . Zet uw mooie potten of schalen van binnen of buiten op een sokkel of zuil en krijg meteen een andere uitstraling. Door de verschillende . Je kan het ook gebruiken als plantenzuil voor binnen en buiten of voor het presenteren van kunstobjecten. De sokkels en ook wel pilaren genoem welke wij in . Corten staal, Aluminium en Hout, maatwerk mogelijk.


Sokkels voor binnen , decoratief en sfeervol. Dit mag niet ontbreken in uw inrichting. Nieuw sokkels met licht! Verzending binnen 1- werkdagen.


De belangrijkste functie van een sokkel is om een beeld of ornament.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.