donderdag 31 januari 2019

Foto op houten planken

Foto op houten planken. Meer informatie over de foto op houten planken : Materiaal: hoogwaardig vurenhout met een natuurlijke look. De white wash laag over de foto zorgt voor pure kleuren en het hout geeft je foto een lekker speels effect.


Je voelt de natuur door . Voor welk houtsoort je kiest is helemaal aan jou.

De losse planken zorgen ervoor dat jouw foto robuust lijkt. Portretfoto op hout. Wil jij graag een portretfoto laten afdrukken op hout ? Dan is berkenplex hier het . Circles worden geprint op forex, wat zorgt voor een haarscherpe afdruk.


Offerte aanvragen foto op hout. Wil je meer dan houtplaten of .

Uitvoering: naturel, white wash of 1 wit. Jouw foto wordt direct op grenen planken gedrukt voor een echt uniek, creatief effect. Ayoushout heeft mooie gladde planken en bevat geen noesten, dat maakt het geschikt voor vrijwel ieder foto onderwerp. Beste kwaliteit fotoprints. Een indrukwekkend . Overige hout : NIEUWJAARSKORTING met . Doordat de foto op meerdere houten planken is gedrukt geeft het een speelser effect.


Laat uw foto op hout printen! Druk nu je favoriete fotomomenten af op een houten paneel. Ook het printen van uw foto op dit houtsoort is zeer trendy. Door de brede planken heeft uw foto een stoer en robuuste uitstraling aan de wand!


Het hout heeft een witte print voordat de foto gedrukt wordt, waardoor jouw kleuren extra mooi uitkomen! De kieren tussen de houten planken zorgen voor een . Hierdoor zit er voor iedere soort foto , voor iedere interieurstijl en voor ieder gebruik een . Wordt mijn foto op hout van een duurzame houtsoort gemaakt? Zie ik nerven en noesten in het hout door mijn foto heen?

Zit er ruimte tussen de houte planken van . De twee meest gekozen houtsoorten zijn de vurenhout planken en multiplex ( plaat). Wanneer je voor de pure sfeer van hout gaat? Dan kies je voor de foto op. Het effect van de planken en het formaat dat je dan kiest.


De ruimte tussen de planken heeft effect op de uitstraling van de foto in de kamer. U foto wordt op planken larikshout geprint die met een kleine uitsparing ertussen op een set dwarsbalken worden gemonteerd. Om de duurzaamheid van het houten paneel te kunnen garanderen, raden we het af. We drukken in hoge resolutie met UV-inkten op 4-zijdig geschaafd Vurenhout.


Het geheel bestaat uit planken van telkens 10cm bree na elke plank is een naad. Uw eigen foto afgedrukt op een robuust houten paneel met 30mm dikke planken. Standaard met whitewash voor mooiere en heldere kleuren.


U kunt kiezen voor een foto op hout met en zonder witte ondergrond (whitewash). U kunt uw foto laten drukken op een multiplex paneel, vuren planken of ayous . Drie schitterende radijzen op een houten plank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.