dinsdag 25 december 2018

Rolgordijn bedrukken

Rolgordijn bedrukken

Bij Praxis kunt u een rolgordijn laten bedrukken met uw eigen foto, afbeelding, een leuke print of uw eigen design! Rolgordijn met print op maat. Voor degenen die iets anders willen dan de standaard rolgordijnen zijn er de bedrukte rolgordijnen. Dit unieke concept maakt het . Onze verduisterende rolgordijnen zijn nu ook in dubbelzijdige bedrukking verkrijgbaar. Wenst u uw eigen ontwerp, logo of patroon te bedrukken op rolgordijnen ? Upload simpelweg het ontwerp en wij sturen het naar u op.


Rolgordijn bedrukken

Ontwerp schitterende rolgordijnen bedrukt met jouw foto, ontwerp of slogan om een kamer nieuw leven in te blazen. Beide materialen zijn perfect om te bedrukken . Wij zijn specialist in het bedrukken van rolgordijnen en bieden je de mogelijkheid om je eigen rolgordijn te ontwerpen in slechts vier simpele stappen. Bij Inspirations kunt u rolgordijnen bedrukken met uw eigen opdruk.


Foto op rolgordijn. De foto van je pasgeboren dochtertje of zoontje op een rolgordijn of duo- rolgordijn. Een foto van de familie. Of een foto van de . Je winkel of etalage ziet er overdags tiptop uit, met alle accessoires van dien.


Rolgordijn bedrukken

Gave posters, mooie roll-ups . De binnenzijde wordt standaard bedrukt maar men kan ook kiezen voor buitenzijde bedrukt. Voor het dakraam monteert u het rolgordijn in een lichtdichte cassette ( zie dakraamproducten ). Bedrukken van doeken. Het is ook mogelijk om rolgordijnen te . Neem contact op voor een gratis afspraak. Auto rolgordijnen zijn populair als relatiegeschenk.


Verkrijgbaar in iedere kleur en te bedrukken met je . Décor Roller blinds zijn rolgordijnen voorzien van uw eigen print. MetroXL voert uw branding tot in detail door! Bel de specialist in interieur . Project omschrijving. Voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen hebben wij rolgordijnen geleverd waar de opdrachtgever zelf een ontwerp voor heeft . Daarnaast kunnen rolgordijnen bedrukt worden met elke gewenste print, bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Informeer naar de stoffen die hier het meest geschikt . Als specialist in rolgordijnen op maat weten wij alles over het ontwerpen en bedrukken van rolgordijnen.


Rolgordijn bedrukken

Zoek je een klassiek rolgordijn op maat of een trendy rolgordijn , of misschien een . Laat uw screens bedrukken ! U kunt zelf de bedrukking bepalen. Met bedrukte screens geeft u uw woning een geheel eigen uitstraling. Ben jij geïnteresseerd in deze bedrukte rolgordijnen ? Ook leuk: een screen met . Lees dan in dit artikel wat de mogelijkheden zijn van het bedrukken van rolgordijnen bij . Black-out gordijnstof, digitaal bedrukt met jouw design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.