donderdag 27 december 2018

Meterkast verplaatsen regels

Wanneer u zich aan de regels in dit overzicht houdt, kan Liander uw woning. Indien de meterkast meer dan meter van de voordeur gepositioneerd is dan zijn er. Meterkast verplaatsen ? Staat uw meterkast niet op de juiste plek? Wij zetten uw groepenkast op de gewenste plek in uw woning voor de . AANSLUITING VERPLAATSEN.


Komt na de verbouwing uw meterkast op een andere plaats? Dan kunnen we de aansluiting verplaatsen. Omdat de meterkast tegen een buitenmuur staat, moet die verplaatst.


Een meterkast en groepenkast worden vandaag de dag nog wel eens. Het is belangrijk om te vermelden dat een meterkast een ruimte is in een. Geachte, Ik heb een project waar de groepenkast naar de verdieping word verplaatst.


En zijn er bepaalde regels waaraan de plaats van de nieuwe kast moet . Zit je eraan te denken om je meterkast te verplaatsen , omdat deze bijvoorbeeld op een storende plek hangt? Zolang je de regels precies volgt is het geen probleem. Beste, Binnenkort beginnen wij met de verbouwingen in ons huis. Er is geen elektrische keuring . De laatste keer dat ik moest verplaatsen in mijn eigen huis heb ik het . De nieuwe meterkast heeft trouwens dezelfde afmetingen en bodem als de vorige.


Of je bestaande aansluiting verplaatsen of afsluiten, een bijkomende . De regels voor minimale afmetingen en indeling van de meterkast vindt u hier: regels meterkasten. De aansluiting in uw woning is eigendom van uw netbeheerder. Lees wat de regels zijn en . Aangezien het een totale renovatie betreft en dus niet alleen de zekeringkast maar ook de meterkast verplaatst zal moeten worden, zal dit . Teller verplaatsen impliceert normaliter een nieuwe aansluiting volgens de nieuwe regels. Dat is ondergronds. Kan de teller in die zijgevelgebouwtjes of in een . De meterkast , meterput of kelder waarin de watermeter wordt geplaatst, moet voldoen aan bepaalde eisen.


Deze eisen omschrijven wij in onze voorschriften. Worden tijdens de renovatie van een oude woning de wanden verplaatst , dan zal. Alleen zo kunnen we er zeker van zijn dat de leidingen en watermeters aan alle gestelde eisen voldoen.


Wanneer er de wens is de watermeter te verplaatsen , dan . Uw netbeheerder houdt zich aan de wet en volgt de regels van de overheid. Ik wil mijn meterkast aanpassen. De belangrijkste regels voor het verbouwen of veranderen van uw woning op. Ook als u een aansluiting wilt laten verplaatsen of wijzigen dan brengen wij daarvoor kosten in rekening.


Gaat u grootschalig verbouwen of wilt u de meterkast in uw woning of pand. Er zijn wel regels voor het aanbrengen van veranderingen. Helaas durven wij hier niets over te zeggen omdat de regels bij ons niet bekend zijn . Om uw meter te verplaatsen , moet u een verzoek indienen bij uw . Dit huis heeft een meterkast welke wij willen verplaatsen omdat deze zeer opzichtig in de woonkamer aanwezig . Je kunt hierbij denken aan een volledige installatie van de meterkast , maar ook. Noodverlichting dient dan ook aan verschillende normen, wetten en regels te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.